27/9/11

Οι νέες Τάσεις Χρώματα και Σχέδια Νυχιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2011-2012.





Δεν ξέρω αν αποχαιρέτισες τα Καλοκαιρινά έντονα χρώματα από τα νύχια σου,όμως ήρθε η ώρα να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις και τα νέα χρώματα στα μανό για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2011-2012!

Το θετικό πάντως, είναι πως ανάλογα του στυλ και της ηλικίας σου, μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και σε εκφράζει καλύτερα, αφού οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές!

Μεταλλικές και ιριδίζουσες αποχρώσεις!

Μπορείς να επιλέξεις από μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων όπως, γκρι, χρυσό, λαδί, μελιτζανί, καφέ,πράσινο και μωβ!

Αυτές οι αποχρώσεις ταιριάζουν πάρα πολύ σε κοντά νύχια!
Θα βρεις μανό σε τέτοιες αποχρώσεις σε διάφορες εταιρίες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα νέα Φθινοπωρινά χρώματα της  Chanel αλλά και η Φθινοπωρινή συλλογή της Jessica,  REBEL GLAM!



Glitter και λάμψη!!

Τα γκλίτερ βερνίκια θα φορεθούν πολύ στα νύχια και ειδικά τον Χειμώνα!
Μπορείς να περάσεις πάνω όλο το βαμμένο νύχι σου ένα μανό με γκλίτερ ή να περάσεις μόνο την άκρη του νυχιού, όπως το γαλλικό!




 
















                                                                                                                                                        3D σχέδια!

Τα τρισδιάστατα σχέδια είναι η τελευταία τάση της μόδας! Τα νύχια γίνονται έργα τέχνης χρησιμοποιώντας πέτρες,δαντέλα μέχρι και μικρά κοσμήματα! Αν θες και εσύ να κινηθείς στο δρόμο που χάραξε η Lady Gaga πρέπει σίγουρα να κλείσεις ένα ραντεβού σε ένα ινστιτούτο νυχιών για να αποκτήσεις ένα τέτοιου είδους nail art!
Και επειδή σίγουρα δεν είναι και τόσο βολικό, να σε ενημερώσω ότι συνήθως τα σχέδια αυτά γίνονται πάνω σε ψεύτικα νύχια,όπου μετά εσύ απλά τα κολλάς με ειδική κόλλα ή με ταινία διπλής όψεως στυα νύχια σου,για να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση!




Το νέο μοντέρνο γαλλικό!!

Το νέο γαλλικό έχει χρώμα και ξεφεύγει από το κλασσικό λευκό! Χρησιμοποίησε συνδυασμούς όπως τις παρακάτω φωτογραφίες! Το χρυσό είναι η νέα επιλογή για να μετατρέψεις τα σκούρα νύχια σε ένα fashion french manicure!





Nude αποχρώσεις με σκούρες λεπτομέρειες!!

Αν λατρεύεις τα Nude χρώματα μπορείς να τα φορέσεις και τον Χειμώνα,αλλά μπορείς να δώσεις μια πιο χειμωνιάτικη πινελιά όπως να χρησιμοποιήσεις ένα σκούρο μανό για να τα μετατρέψεις σε γαλλικό ή ανάποδο γαλλικό!





Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα για σχέδια στα νύχια και να πάρεις περισσότερες ιδέες, κάνε κλικ εδώ.