12/3/12

Σχέδια Νυχιών χρησιμοποιώντας Eyeliner !




Αν σου αρέσουν τα σχέδια στα νύχια και θες να πειραματιστείς μόνη σου, υπάρχουν στην αγορά ειδικά εργαλεία για να προμηθευτείς.

Επειδή όμως οι πρακτικές λύσεις και η λογική της ανακύκλωσης (δεν πετάμε τίποτα!) μας λύνει πολλές φορές τα χέρια και προστατεύει και το πορτοφόλι μας, θα δεις πως και με ένα eyeliner και φαντασία, μπορείς να κάνεις υπέροχα σχέδια στα Νύχια σου!




Τρόπος 1.

Αν έχεις ένα παλιό eyeliner ξεχασμένο στο συρτάρι σου, μπορεί να γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για nail art!
Πλύνε με νερό το πινελάκι από το eyeliner και αφού στεγνώσει, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών θες, και να ζωγραφίσεις από απλά πουά σχέδια μέχρι και πιο περίπλοκα σχεδιάκια.

Μετά την χρήση του ή όταν θες να αλλάξεις χρώμα, καθάρισε το πινελάκι του eyeliner κανονικά με ασετόν.




Τρόπος 2.


Εyeliner και λακ μαλλιών!

Το eyeliner ακριβώς με τον τρόπο που τοποθετείται στα μάτια, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στα νύχια.
Εκτός από το μαύρο eyeliner υπάρχουν και σε διάφορα χρώματα, άρα αν αν έχεις κάποια eyeliner σε χρώμα που δεν χρησιμοποιείς πλέον μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα νύχια.

Αν διαπιστώσεις ότι το eyeliner μόλις τοποθετηθεί στα νύχια σου , το χρώμα ¨κόβει¨ και δεν αποδίδεται το χρώμα του ομοιόμορφα στα νύχια, η λύση είναι η λακ μαλλιών!!

Ψέκασε πάνω στα νύχια με λίγη λακ μαλλιών και στην συνέχεια πέρασε το eyeliner για να κάνεις το σχέδιο. Τότε το χρώμα βγαίνει ομοιόμορφα χωρίς πρόβλημα και μπορείς να κάνεις όποιο σχέδιο-λεπτομέρεια επιθυμείς!
Όταν θα τελειώσεις το σχέδιο θα περάσεις μια στρώση top coat , με γρήγορες κινήσεις χωρίς να επιμένεις πολλές φορές για να μην χαλάσει το σχέδιο.

Δες και στο παρακάτω βίντεο ένα σχέδιο λεοπάρ με eyeliner.