17/10/10

Γρήγορες και ευρηματικές λύσεις!!

Οι περισσότερες αναποδιές μας συμβαίνουν πάντα όταν βιαζόμαστε ή όταν δεν έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες να φτιάξουμε κάτι! Όλες όμως μπορεί να κρύβουμε έναν μικρό MacGyver μέσα μας.
Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν με ένα πιστολάκι μαλλιών, ένα σίδερο μαλλιών,βότκα,γάλα,διάφανες βερνίκι νυχιών ή ένα κερί: Δες παρακάτω κάποιες ευρηματικές ιδέες!!



  • Βγάλε τα αυτοκόλλητα που υπάρχουν στις σόλες από τα καινούργια παπούτσια με ένα πιστολάκι.Ζέστανε για 30 δευτερόλεπτα το αυτοκόλλητο και μετά εύκολα το ξεκολάς.
  • Τσαλακώθηκε ο γιακάς από το σιδερωμένο πουκάμισο; Την λύση μπορεί να στην δώσει το σίδερο μαλλιών.Χρησιμοποίησε το σαν πρέσα και φτιάξε τον γιακά αρκεί να προσέξεις το ύφασμα του ρούχου να είναι βαμβακερό και όχι συνθετικό.
  • Για τα σκουλαρίκια,τα βραχιόλια η γενικά τα κοσμήματα που έχουν διαμαντάκια ( αληθινά ή όχι) και έχουν χάσει την λάμψη τους,απλά βούτηξε τα σε ένα ποτήρι με βότκα! Θα λαμπηρίζουν και πάλι.
  • Για να αποφύγεις τα πράσινα σημάδια που αφήνουν κάποια δαχτυλίδια στο δέρμα,πέρνα το εσωτερικό τους με μια στρώση διαφανές βερνίκι νυχιών.
  • Αν η δερμάτινη τσάντα σου φαίνεται πολυφορεμένη , πέρνα το δέρμα της με ένα βαμβάκι ποτισμένο σε γάλα. Θα αφήσει μια ωραία γυαλάδα και θα γίνει σαν καινούργια.Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με baby oil σε δερμάτινα παπούτσια.Προσοχή μην εφαρμόσετε αυτήν την λύση σε σουέτ αξεσουάρ!
  • Και τέλος αν το φερμουάρ από το ρούχο ή την τσάντα κόλλησε και δεν κλείνει πέρνα τα δοντάκια του φερμουάρ με κερί.
Δεν θέλει κόπο αλλά.... τρόπο!!!