24/11/10

Κίτρινο και για τις χειμερινές σας εμφανίσεις!

Οι περισσότεροι έχουμε συνδυάσει το κίτρινο σαν καλοκαιρινό ή ανοιξιάτικο χρώμα και σπάνια το επιλέγουμε για την χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα μας! Όμως οι σχεδιαστές φέτος στις κολεξιόν τους για το χειμώνα 2010-11 είχαν άλλη γνώμη και πολλοί ήταν αυτοί που το επέλεξαν για τις δημιουργίες τους, δίνοντας μας καταπληκτικές ιδέες!

Πράγματι, δεν χρειάζεται να ντυνόμαστε μόνο με κατεξοχήν σκούρα χρώματα τον χειμώνα! Επιλέξτε κάτι σε κίτρινο και συνδυάστε το με γκρι, καφέ, πράσινο,χακί,πορτοκαλί ή ακόμη και για να ΄''ζωντανέψετε'' ένα total black outfit! Διαλέξτε από κίτρινο σακάκι,παλτό ή κάπα μέχρι κίτρινο κολάν για τις πιο trendy εμφανίσεις! Τα αξεσουάρ είναι ακόμη μια λύση! Παπούτσια,τσάντες, φουλάρια ή κασχόλ, αλλά και κοσμήματα με κίτρινες λεπτομέρειες, θα κάνουν σίγουρα την διαφορά και θα δώσουν μια πιο χαρούμενη νότα στις πιο συννεφιασμένες μέρες του χειμώνα!


Το κίτρινο υπάρχει σε διάφορους χρωματικούς τόνους όπως κίτρινο-καναρινί,κίτρινο-χρυσό ή κίτρινο-μουσταρδί! Βρείτε αυτό που σας αρέσει και σας αντιπροσωπεύει.
Η μόδα όπως και η ζωή θέλει χρώμα! Αυτό υποστηρίζουν και οι φωτογραφίες που ακολουθούν!

Η φίλη  fashion blogger Arietta στο blog της  Stripes and Scarlets είπε ναι στο κίτρινο για μια casual εμφάνιση!


Δείτε και τις προτάσεις σχεδιαστών από τις πρόσφατες κολεξιόν τους για φέτος το χειμώνα,για περισσότερες ιδέες και συνδυασμούς!