16/1/11

Το ανδρόγυνο πανκ στυλ (punk style), τάση μόδας για την Άνοιξη 2011.

Το ανδρόγυνο στυλ θεωρείται πολύ sexy , επιδεικνύει την δυναμική πλευρά της γυναικάς και αγαπήθηκε ιδιαίτερα αυτόν τον Χειμώνα!

Η τάση που έρχεται ως συνέχεια από την Άνοιξη, όπως μας έδειξαν επώνυμες πασαρέλες,είναι το ανδρόγυνο punk στυλ. Συγκεκριμένα οι οίκοι Balmain, Balenciaga, Jean Paul Gaultier, Givenchy,  Isabel Marant και Reed Krakoff στις νέες τους κολεξιόν για την Άνοιξη 2011,είχαν έντονα το στυλ αυτό στα ρούχα τους.

Τα χαρακτηριστικά του είναι τα μαύρα δερμάτινα σακάκια μοτοσυκλέτας με λουριά ή καρφιά, σκισμένα μπλουζάκια,διαφανείς φούστες συνδυασμένες με παντελόνια ή κοντά σορτσάκια, στενά κοντά jeans ξεβαμμένα και καλσόν με κοψίματα σε διάφορα σημεία.


Η τάση αυτή είναι μια πιο μοντέρνα εκδοχής της δεκαετίας του 70', της εποχής που το πανκ στυλ είχε πρωτοεμφανισθεί.
Οι σχεδιαστές θέλησαν να βγάλουν μια πιο δυναμική θηλυκότητα και υιοθέτησαν πολλά από τα χαρακτηριστικά του πανκ στυλ, κάποιοι περισσότερο και κάποιοι λιγότερο!
Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το punk style, όπως το εμπνεύστηκαν στις τελευταίες κολεξιόν τους οι οίκοι, Balmain, Balenciaga, Jean Paul Gaultier, Givenchy,  Isabel Marant και Reed Krakoff.