14/9/11

Δες τα νέα βραχιόλια του Δούκα Χατζηδούκα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder.



Τα νέα βραχιόλια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder από τον σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα για το 2011, θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του Σεπτέμβρη.

Το βραχιόλι του 2011 είναι κατασκευασμένο από μεταξωτό κορδονέτο με λεπτομέρειες  από μέταλλο και κούμπωμα από μαγνήτη. Η χαρακτηριστική ροζ κορδέλα καθώς και το logo Estee Lauder και DUKAS είναι σκαλισμένα στο μέταλλο και περιβάλλονται από ροζ σμάλτο.
Το βραχιόλι θα διατίθεται σε ροζ και  σε γκρι χρώμα και φέτος για πρώτη φορά ο ανδρικός πληθυσμός θα έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει την Εκστρατεία:

Το βραχιόλι θα διατίθεται και σε ανδρικό μέγεθος σε μαύρο χρώμα!

Το Ροζ Βραχιόλι θα διατίθεται ολόκληρο τον Οκτώβριο 2011 στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Αγοράζοντας αυτό το συμβολικό αξεσουάρ, συμμετέχετε κι εσείς στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το μήνυμα της φετινής καμπάνιας, 10 προσωπικότητες στην Ελλάδα συμμετέχουν με την παρουσία τους και την ευαισθησία τους, και φωτογραφίζονται σε ζευγάρια φορώντας τα βραχιόλια του 2011.

Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον  χωρίς Καρκίνο Μαστού!


Ανδρικό Μέγεθος


Πηγή: Estee Lauder Greece