22/9/11

MAC: Η νέα συλλογή για το Φθινόπωρο 2011,σε συνεργασία με Cindy Sherman!



Τα νέα καλλυντικά της MAC έρχονται στις αρχές Οκτωβρίου! Η νέα συλλογή για το Φθινόπωρο 2011, είχε συζητηθεί αρκετά μήνες πριν , όταν είχαμε ακούσει για την συνεργασία της MAC με την φωτογράφο-καλλιτέχνη Cindy Sherman.

Η Cindy Sherman είναι η 50χρονη διάσημη καλλιτέχνης που πάντα πρωταγωνιστεί η ίδια στα έργα της, ποζάροντας πάντα μακιγιαρισμένη σε διάφορους ρόλους. Αυτήν την φορά η καλλιτέχνης ποζάρει με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο για να διαφημίσει την νέα Φθινοπωρινή συλλογή.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, αυτή ήταν και η μόνη της συμμετοχή στην συνεργασία με την MAC. Μάλιστα, ενώ αρχικά η συλλογή είχε τον τίτλο  MAC for Cindy Sherman ,επίσημα στην συνέχεια μετονομάστηκε σε MAC Fall Colour!

Οι περισσότερες εταιρίες καλλυντικών χρησιμοποιούν όμορφα μοντέλα για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους, κάτι που όμως η MAC δεν ακολουθεί. Πάντα στις καμπάνιες της χρησιμοποιεί πρόσωπα που θα κάνουν αίσθηση και θα τραβήξουν την προσοχή. Έτσι κι αλλιώς σημασία έχει ότι ανεξάρτητα της καμπάνιας οι πιστές φίλες της MAC, περιμένουν με ανυπομονησία κάθε φορά τα νέα προϊόντα!

Δες την διαφημιστικά καμπάνια με την Cindy Sherman και την νέα συλλογή MAC Fall Colour 2011 στις φωτογραφίες που ακολουθούν.