20/9/11

Η νέα συλλογή MCS Marlboro Classics Φθινόπωρο Χειμώνας 2011-2012



Αρρενωπή ή θηλυκή, vintage ή μοντέρνα, chic ή αυθάδης, η γυναικεία συλλογή της MCS Marlboro Classics για το φθινόπωρο – χειμώνα 2011-12 είναι γεμάτη αντιθέσεις δίνοντας την εικόνα μια  γυναίκας δυναμικής, αισθησιακής και απελευθερωμένης από άχρηστα νάζια.
Ο συνδυασμός των υλικών παίζει σημαντικό ρόλο. Το κλασσικό parka ανανεώνεται με εσωτερική επένδυση από shearling σε γεωμετρικά σχέδια ενώ το wrap coat θυμίζει παλιές στρατιωτικές κουβέρτες, σκληρές στην εμφάνιση αλλά απαλές στο άγγιγμα. Η συλλογή συμπληρώνεται από πλεκτές ζακέτες poncho, απαλά βαμβακερά πουλόβερ και κομψά καρό πουκάμισα.
Η χρωματική παλέτα αντικατοπτρίζει τα δύο πρόσωπα της Αμερικής: από τη μια, οι ζεστές γήινες αποχρώσεις συμβολίζουν το ταξίδι στις ερήμους της ενδοχώρας ενώ, από την άλλη, οι αυστηρές γκρι αποχρώσεις φέρνουν στο μυαλό τα αμερικανικά ναυπηγεία και τα λιμάνια της Δυτικής Ακτής.
Με αυτή τη συλλογή, η MCS Marlboro Classics επαναπροσδιορίζει την ταυτότητα της βρίσκοντας τον πραγματικό της εαυτό σε ξεχωριστές λεπτομέρειες, στην αντίθεση θηλυκό – αρσενικό και στην αναθεώρηση του αιώνιου American Dream.
Δες κάποια κομμάτια από την συλλογή Marlboro Classics Φθινόπωρο Χειμώνας 2011-2012.



















Denim Special
 

Στη φετινή συλλογή της MCS Marlboro Classics για Φθινόπωρο – Χειμώνα 2011-12, το τζιν προσδιορίζει το ύφος της αισθησιακής γυναίκας παρουσιάζοντας  νέα στοιχεία και φόρμες και  διαφορετικό όνομα για κάθε στυλ.
Angie, Annie Lou, Ashlee: κάθε γυναίκα αναγνωρίζεται με το όνομα της και γι’ αυτόν το λόγο κάθε τζιν στη συλλογή της MCS έχει το δικό του όνομα που το κάνει να ξεχωρίζει. Ένα απλό άγγιγμα θηλυκότητας που επαναπροσδιορίζει την ταυτότητα της Αμερικανικής κληρονομιάς  και δίνει την αίσθηση της άμεσης αναγνωρισιμότητας.
Η φόδρα, ακόμα και στις τσέπες, είναι διακοσμημένη με χαρούμενα σχέδια από patchwork και όλα τα ρούχα είναι φτιαγμένα από  selvage denim ένα ημι – βιομηχανικό ύφασμα που προσφέρει  υψηλά κριτήρια ποιότητας.
Το πλύσιμο των ρούχων με ένα ειδικό μείγμα από ρητίνη και φυσική βαφή από λάσπη και μεταλλικά στοιχεία, έδωσε περισσότερο γήινη εμφάνιση.
Όλες οι διεργασίες στα τζιν υφάσματα έχουν γίνει στην Ιταλία.