28/10/11

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα Βραχιόλι-Μανσέτα από δαντέλα.





Το blog  One Perfect Day bags and accesssories προσφέρει ένα πανέμορφο δώρο για τους αναγνώστες της Μοντέρνας Σταχτοπούτας.

Η Gia μέσα από το blog της, παρουσιάσει τις όμορφες δημιουργίες τις, σε τσάντες και αξεσουάρ, ενώ παράλληλα διατηρεί και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, στο http://www.etsy.com/shop/oneperfectday .

Εσύ λοιπόν, έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις ένα τέλειο δώρο από το κατάστημα της.

Το δώρο είναι ένα  βραχιόλι -μανσέτα σε μαύρο χρώμα από δαντέλα.

Το συγκεκριμένο βραχιόλι μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες, ενώ συνδυάζεται με casual ή βραδινό ντύσιμο!

Δες το δώρο που μπορείς να κερδίσεις στις παρακάτω φωτογραφίες αλλά και τον τρόπο για να πάρεις μέρος στην κλήρωση.




Όροι  συμμετοχής.

1.Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι, ακόμη και όσοι δεν έχουν κάποιο blog ,αλλά απλά είναι αναγνώστες της Μοντέρνας Σταχτοπούτας.

2.Θα πρέπει να αφήσεις ένα σχόλιο κάτω από αυτήν την  ανάρτηση στο όποιο θα πρέπει να αναφέρεις τον τίτλο από ένα αξεσουάρ που σου άρεσε, από το ηλεκτρονικό κατάστημα One Perfect Day, το οποίο θα επισκεφθείς κάνοντας κλικ εδώ.

3. Μαζί με το σχόλιο σου, γράψε και το e-mail σου για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου, σε περίπτωση που κερδίσεις.

4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 11 Νοεμβρίου 2011 , όπου και την επόμενη μέρα θα ανακοινωθεί το τυχερό όνομα, που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση.

5. Σε περίπτωση που μετά από 2 εβδομάδες από την μέρα που θα ειδοποιήσουμε την νικήτρια δεν έχουμε ανταπόκριση, το δώρο παύει να ισχύει!

Καλή επιτυχία σε όλους!




Σημείωση -  Προαιρετικά


Όσοι θέλουν, μπορούν να διαδώσουν το giveaway με όποιο τρόπο επιθυμούν.

Αν θες, μπορείς να κάνεις Like στο facebook στην σελίδα της Μοντέρνας Σταχτοπούτας εδώ.

Γίνε follower στο blog  One Perfect Day bags and accesssories για να δεις εκτός από τις όμορφες δημιουργίες, πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα!