1/12/11

Τα Πολύχρωμα Βραχιολάκια της Σοφίας Δριστέλα που φοράει η Ελένη Μενεγάκη και πολλές επώνυμες!



Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα για τα βραχιολάκια της Σοφίας Δριστέλα και είναι πάρα πολλές που μου ζητάτε πληροφορίες για το πως μπορείτε να τα αποκτήσετε.

Τα βραχιολάκια της Σοφίας φοράνε πολλές επώνυμες, όπως η Ελένη Μενεγάκη, (πολλές μάλιστα τα ζητάνε ως τα βραχιόλια της Ελένης), η Κατερίνα Καινούργιου,η Ναταλία Γερμανού, η Αθηνά Οικονομάκου και πολλές πολλές άλλες.

Τα πολύχρωμα αυτά βραχιολάκια είναι φτιαγμένα από καουτσούκ και δεν παθαίνουν τίποτα ακόμη και αν βραχούν. Το μέγεθος τους αυξομειώνεται άρα προσαρμόζεται σε κάθε καρπό.


Για να αποκτήσεις τα βραχιολάκια μπορείς να γίνεις φίλη της Σοφίας στο facebook εδώ για να στείλεις τις απορίες σου. Προσοχή πρέπει πρώτα να της κάνετε πρόσκληση φιλίας στο facebook και μετά να αποστείλετε μήνυμα για να σας απαντήσει.
Όπως η ίδια ανέφερε τα βραχιολάκια της έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες του εξωτερικού.

Εκτός από τα βραχιολάκια, μπορείς στην σελίδα της στο facebook, να δεις όλα τα κοσμήματα που φτιάχνει, όπως κρεμαστά για το λαιμό, γούρια για το 2012, δαχτυλίδια Σεβαλιέ και πολλά άλλα.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση που έκανε στην Εκπομπή της Ελένης εδώ.Το email της Σοφίας Δριστέλα είναι sdristela@yahoo.gr και το τηλέφωνό της: 6942059651.


(Οι φωτογραφίες: Από την σελίδα της Σοφίας στο facebook : τα βραχιολάκια της Σοφίας )