7/2/12

Σχέδια Νυχιών για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!




Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και για κάποιες από εσάς, η ημέρα αυτή είναι γιορτή ή μια ευκαιρία απλά, για να περάσετε μια ιδιαίτερη μέρα με τον αγαπημένο σας!

Αν η εμφάνιση σου λοιπόν, εκείνη την ημέρα θέλεις να έχει σαν θέμα τον έρωτα, μπορείς να το δηλώσεις και με το μανικιούρ σου!

Μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις σχέδια στα νύχια σου που να είναι στο κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ιδέες υπάρχουν πολλές, από το να προσθέσεις μια κόκκινη καρδούλα σε ένα απλό γαλλικό μανικιούρ μέχρι και πιο σύνθετα σχέδια.

Οι οδοντογλυφίδες ή οι φουρκέτες μπορούν να αντικαταστήσουν το dotting tool (αν δεν το έχεις ήδη), για να δημιουργήσεις κουκκίδες, καρδούλες,ή ακόμη να γράψεις κάτι πάνω στα νύχια σου. Και οι αυτοκόλλητες ταινίες ή σελοτέιπ θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εύκολα την γραμμή του γαλλικού!

Μια εύκολη λύση είναι να δημιουργήσεις τα σχέδιακια πάνω σε πλαστική σακούλα και μετά να τα μεταφέρεις πάνω στα νύχια σου. Αν θες να θυμηθείς την διαδικασία κάνε κλικ εδώ.

Για να πάρεις ιδέες μπορείς να παρακολουθήσεις τα 3 παρακάτω βίντεο που περιγράφουν εύκολα σχέδια Νυχιών. Βάλε την φαντασία σου και δημιούργησε!