17/2/12

Νύχια Louboutin. Όλες οι εκδοχές του και πως να το κάνεις!



Οι διάσημες κόκκινες σόλες του οίκου Louboutin έχουν εμπνεύσει εδώ και χρόνια και τον κόσμο του Nail art. Η βασική ιδέα στα Louboutin νύχια είναι να βάφουμε με κόκκινο χρώμα την πίσω πλευρά των νυχιών, μιμούμενοι τις κόκκινες σόλες του οίκου.

Το 2009 ήταν η χρονιά που υπήρχε μια έξαρση ειδικά στο εξωτερικό με αυτό το σχέδιο-λεπτομέρεια στα νύχια, και από τότε δεν ξεχάστηκε ποτέ!

Πρόσφατα η Adele εμφανίστηκε στα Grammy's  με Louboutin ασημί γόβες, συνδυάζοντας αντίστοιχο σχέδιο Louboutin και στα νύχια της. Ασημί glitter την επιφάνεια και το πίσω μέρος τους κόκκινα.
Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, συζητήθηκε πολύ  και όλα τα περιοδικά μόδας σχολίασαν θετικά αυτήν την επιλογή.

Αν σου αρέσει σαν ιδέα μπορείς να και εσύ να κάνεις τα Louboutin νύχια, και μάλιστα σου έχω όλες τις εκδοχές ακόμη και για όσες έχουν κοντά νύχια!




Εκδοχή 1.

Η κλασσική εκδοχή είναι αν έχεις μακρυά νύχια να βάψεις αρχικά, το πίσω μέρος των νυχιών με κόκκινο βερνίκι. Επειδή είναι λογικό ότι μπορεί να πάει χρώμα και πάνω στο δέρμα σου, απλά μετά με υπομονή και με μια μπατονέτα βρεγμένη με ασετόν, θα κάνεις τις διορθώσεις.

Μετά θα βάψεις κανονικά τα νύχια σου , την επιφάνεια τους δηλαδή, στο χρώμα της επιλογής σου. Το κλασσικό σχέδιο είναι το μαύρο,μιμούμενο τις πασίγνωστες μαύρες Louboutin γόβες, αλλά μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε χρώμα ,ακόμη και το ασημί γκλίτερ που είχε η Adele.

Δες την διαδικασία αναλυτικά






Εκδοχή 2.


Σε περίπτωση που δεν έχεις μακρυά νύχια, άρα δεν μπορείς να βάψεις το πίσω μέρος των νυχιών κόκκινο, έχεις την επιλογή να βάψεις με την ίδια λογική ψεύτικα νύχια και να τα κολλήσεις αφού στεγνώσουν.

Δες και στο βίντεο πως γίνεται εύκολα η διαδικασία.