14/2/12

Παπούτσια TOMS - One for One Άνοιξη 2012. Η ουσία του να ζεις απλά!




Το να φοράς ένα ζευγάρι παπούτσια δεν είναι δεδομένο για όλους τους ανθρώπους!



Η Ιστορία ξέκινησε..

Το 2006 ο Αμερικανός Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε ένα χωριό της Αργεντινής, διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν παπούτσια για να προστατεύσουν τα πόδια τους. Θέλοντας να τα βοηθήσει δημιούργησε την TOMS, μια εταιρεία που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα πουλούσε θα πρόσφερε ένα ζευγάρι σε κάθε παιδί που το είχε ανάγκη. One for one.

Η TOMS ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες και έχει βελτιώσει τις ζωές πολλών παιδιών και οικογενειών σε όλο τον κόσμο χωρίς να αναφέρει τις προσπάθειες. Τον Σεπτέμβριο το 2010 η TOMS είχε δώσει περισσότερα από 1.000.000 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά που τα είχαν ανάγκη.


Η αγορά Παπουτσιών TOMS One for One, είναι μια αγορά που κάνει την διαφορά!


Η νέα συλλογή Άνοιξη 2012.

Ότ
αν ο Blake Mycoskie, ιδρυτής της TOMS, συνάντησε τον Lenny Kravitz, βρήκαν αμέσως κοινά ενδιαφέροντα στην αγάπη τους για τη μουσική και τον απλό τρόπο ζωής. Είτε συνθέτοντας νέα τραγούδια μέσα σε ένα τροχόσπιτο στις Μπαχάμες είτε δημιουργώντας τη νέα σειρά One for One πάνω σε μια βάρκα στην παραλία Venice στο Los Angeles, συμφώνησαν και οι δύο ότι οι μεγάλες ιδέες αναπτύσσονται σε απλά μέρη.

Η ανοιξιάτικη καμπάνια εμπνέεται από το lifestyle του
Lenny και είναι αφιερωμένη σε ένα δημιουργικό και χαμηλών τόνων τρόπο ζωής που έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι απλοποιώντας το χώρο γύρω μας ελαφρύνουμε το μυαλό και τη ζωή μας
Η ανοιξιάτικη καμπάνια της TOMS λοιπόν φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στα αγαπημένα παπούτσια, παρουσιάζοντας νέα σχέδια, που έρχονται να προστεθούν στα κλασσικά μοντέλα αλλά και τις desert boots και τα oxfords.
Η ανοιξιάτικη συλλογή 2012 βασίζεται στις αρχές της TOMS και περιστρέφεται γύρω από την παραδοχή ότι οι μεγάλες ιδέες ανθίζουν σε απλούς χώρους. Μέσα από τη συλλογή τονίζονται στοιχεία ενός minimal lifestyle, αντλώντας έμπνευση από την αφοσίωση σε ένα δημιουργικό, χαμηλών τόνων τρόπο ζωής.
Η συλλογή απαρτίζεται από καθημερινά υλικά όπως λινάτσα, διάτρητο καραβόπανο και chambray, ιδανικά για κάθε ηλικία.

Πληροφορίες για τα σημεία πώλησης θα βρείτε στην σελίδα http://www.toms-shoes.gr/

Η Παγκόσμια
ημέρα χωρίς παπούτσια φέτος είναι στις 10 Απριλίου 2012!
Θα γίνουν εκδηλώσεις και στην Ελλάδα όπως και στον υπόλοιπο κόσμο.


Θα μπορούσες να κάνεις για μια ημέρα, αυτό που εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν καθημερινά;


Δες το βίντεο από την περσινή ημέρα χωρίς Παπούτσια στην Ελλάδα.