20/3/12

Kiehl’s: Το Ελαφρύ και ταυτόχρονα Ισχυρό Αντιηλιακό προϊόν, Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+





Κορυφαίοι δερματολόγοι συνιστούν να χρησιμοποιούμε αντηλιακό προϊόν καθημερινά, όλο το χρόνο, ως το νούμερο ένα τρόπο προστασίας από την γήρανση της επιδερμίδας που προκαλούν οι ακτίνες UVA και UVB.
Τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας που δημιουργούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και κυρίως από τις ακτίνες UVA μπορούν να επιδεινώσουν και να επιταχύνουν τα ορατά σημάδια της χρονολογικής γήρανσης.

Ωστόσο, η γήρανση της επιδερμίδας οφείλεται στην έκθεση στον ήλιο σε ποσοστό έως  90 %, και μπορεί να προληφθεί με την καθημερινή χρήση αντηλιακού προϊόντος σύμφωνα με το ίδρυμα Skin Cancer Foundation ( Ίδρυμα για τον Καρκίνο του δέρματος).

Παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών , πολλοί άνθρωποι σήμερα εξακολουθούν να μην περιλαμβάνουν αντηλιακό προϊόν στο πρόγραμμα καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας τους.
Οι λόγοι ποικίλουν, αλλά μία από τις συνηθισμένες δικαιολογίες είναι ότι τα αντηλιακά προϊόντα έχουν πυκνή υφή, είναι παχύρρευστα , βαραίνουν την επιδερμίδα και μπορούν να αφήσουν ένα αδιαφανές φιλμ.
Επιπλέον πολλοί πιστεύουν ότι οι συνθέσεις φράζουν τους πόρους και δημιουργούν σπυράκια.

Για να ανταποκριθεί στην απαίτηση των πελατών για αντηλιακά προϊόντα ενάντια στις ισχυρές ακτίνες UVA και UVB, τα οποία να είναι ταυτόχρονα απολαυστικά, εξαιρετικά ανάλαφρα και αόρατα στην επιδερμίδα, η Kiehl’s ενσωματώνει στην συλλογή των πρωτοποριακών σκευασμάτων Dermatologist Solutions το Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+.

Προσφέροντα το υψηλότερο επίπεδο αντηλιακής προστασίας στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της Kiehl’s, η διαφανή, μη λιπαρή και ανθεκτική στο νερό σύνθεση ενσωματώνει 5 αντηλιακά φίλτρα, που δρουν συνεργατικά, καθώς και μια προηγμένη φωτοσταθεροποιημένη τεχνολογία, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για να προσφέρει προστασία μεγάλης διάρκειας.

Βασικά οφέλη της σύνθεσης του Ultra Light Daily UV Defense SPF 50+ :



Αποτελεσματικότητα

  • Αποκλειστική φωτοσταθεροποιητική τεχνολογία, κατοχυρωμένη με δίπλωμά ευρεσιτεχνίας.
  • Ισχυρή και μεγάλης διάρκειας αντηλιακή προστασία , ευρέους φάσματος από τι; ακτίνες UVA/UVB.
  •  Δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, μη λιπαρό , χωρίς άρωμα.
  • Δοκιμασμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες.
Σύνθεση - Υφή
  • Ανθεκτική στο νερό
  • Απορροφάται γρήγορα και εύκολα από την επιδερμίδα.
  • Δεν φράζει τους πόρους
  • Απόλυτα ματ φινίρισμα χάρη στην ανάλαφρη πούδρα ορυκτής προέλευσης.
  • Μπορεί να χρησιμοποιείται εύκολα σε συνδυασμό με οποιοδήποτε προϊόν καθημερινής περιποίησης /καλλυντικό προϊόν.
Αντιγήρανση
  • Συμβάλει στην προστασία από τις ακτίνες UVA που μπορεί ν συμβάλλουν στην καταστροφή κι στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.
  • Συμβάλλει στην πρόληψη των ηλιακών εγκαυμάτων που προκαλούνται από τις βλαβερές ακτίνες UVB.
Οδηγίες  Χρήσης:

Ανακινείτε καλά την σύνθεση πριν την χρήση. απλώνετε το προϊόν καθημερινά σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, μετά το συνηθισμένο πρόγραμμα καθημερινής περιποίησης, και πριν το μακιγιάζ.


Μέγεθος: 60 ml   Προτεινόμενη λιανική τιμή : 29 € ( Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στην διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης)



Διαθέσιμα στα καταστήματα:

HONDOS CENTER Κολωνάκι: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ 210-339-0284
HONDOS CENTER Γλυφάδα: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ 210-894-5608
ATTICA, the Department Store: Πανεπιστημίου 9, CityLink Σύνταγμα, τηλ 6947-209654

 Γίνεται φίλοι στην Kiehl’s Ελλάδας στο Facebook http://www.facebook.com/kiehls​ingreece