27/3/12

Lookbook: Forel Άνοιξη Καλοκαίρι 2012 με την Άννα Δημητρίεβιτς!





Η νέα συλλογή της Forel Άνοιξη Καλοκαίρι 2012 περιλαμβάνει δημιουργίες που αναδεικνύουν την γυναικεία κομψότητα!

Από τη θηλυκότητα της δεκαετίας 20' όπου κυριαρχεί το πλισέ, την κομψότητα του 50' , τον ρομαντισμό του 60' με τις casual δαντέλες και τις διαφάνειες, το Boheme style του 70' με τα έντονα και τα πολύχρωμα prints, στο σήμερα με τις ανάλαφρες μπλούζες και τα καλοραμμένα denim.

Ο τίτλος της συλλογής Chic Exposure με μούσα την ηθοποιό Άννα Δημητρίεβιτς!

Εντυπωσιακά όμορφη και όμως προσιτή, θηλυκή αλλά με γήινες αναλογίες, γοητευτική με έμφυτη φινέτσα και δυναμική προσωπικότητα η γνωστή ηθοποιός Άννα Δημητρίεβιτς είχε όλα εκείνα τα στοιχεία για να αποτελέσει τη νέα μούσα της καλοκαιρινής συλλογής της εταιρείας Forel.

Η Forel είχε συνεργαστεί και πριν 3 χρόνια με την λαμπερή ηθοποιό και η συνεργασία ήταν εξαιρετική. Όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, η Άννα ήταν το ιδανικό πρόσωπο για τη Forel αφενός γιατί είναι πάντα άψογη επαγγελματίας αφετέρου γιατί φέτος η εταιρεία Forel επέλεξε ένα πρόσωπο πιο οικείο στα βαλκανικά πρότυπα. Κάτι που η όμορφη ηθοποιός από τη Σερβία εκπροσωπεί άψογα.

Το πρόσωπο της Άννας όμως εκτός από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια θα λάμψει και σε γιγαντοαφίσες στην Ευρώπη και την Αμερική, αφού η εταιρεία δραστηριοποιείται έντονα και στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Forel η νέα καμπάνια θα προωθηθεί στην Αγγλία, την Ιταλία, τη Νότια Αφρική, την Κύπρο αλλά και τον Καναδά.

Η αισθητικά άψογη φωτογράφηση του καταλόγου της καλοκαιρινής κολεξιόν της Forel έγινε στις 19 Φεβρουαρίου στους χώρους του ξενοδοχείου Hilton από τον γνωστό φωτογράφο Τάσο Βρεττό και έμπνευση από την ομορφιά της Άννας Δημητρίεβιτς.

Για να βρεις το πλησιέστερο κατάστημα σε σένα κάνε κλικ εδώ.

Δες το νέο Lookbook της εταιρίας Forel Άνοιξη Καλοκαίρι 2012, στις φωτογραφίες που ακολουθούν.