30/3/12

Βάσω Κολλιδά : Η δική της σειρά με T-shirts και Αξεσουάρ!





Η Βάσω Κολλιδά δεν είναι απλά ένα όμορφο καλλίγραμμο μοντέλο, με το πέρασμα της από την τηλεοπτική εκπομπή Κους Κους, διαπιστώσαμε ότι είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα και ευγένεια!

Μετά την διακοπή της εκπομπής, από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη της στο HELLO  <<Συνειδητοποίησα ότι το μόντελινγκ έχει τελειώσει για εμένα. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσω κάποια δικά μου t shirts και αξεσουάρ..>>

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε η V IRIS by Vaso Kollida, μια σειρά με υπέροχα t shirts σε διάφορα χρώματα και με πρωτότυπες στάμπες! Επιπλέον η σειρά V IRIS by Vaso Kollida περιλαμβάνει αξεσουάρ αλλά και κάποια παιδικά ρούχα..
Μάλιστα είχε δηλώσει η ίδια, ότι η σειρά απευθύνεται σε γυναίκες που σκέφτονται ακόμη και το ένα ευρώ και αναζητούν φτηνές και καλόγουστες λύσεις!

Και μην ξεχνάμε ότι με ένα όμορφο και ιδιαίτερο T-shirt μπορείς να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

Έχω δεχθεί πάρα πολλά emails που πολλές με ρωτάτε, πως θα αποκτήσετε τα διάσημα μπλουζάκια της Βάσως Κολλιδά,ειδικά μετά από μια πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούριου με ένα εντυπωσιακό t shirt V IRIS .


Για να μάθετε λεπτομέρειες μπορείτε να γίνετε μέλος στο group στο facebook V IRIS by Vaso Kollida  Εκεί θα βρείτε όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να ρωτήσετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε και να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την σειρά.