15/3/12

Τα νέα Πλεκτά της United Colors of Benetton Άνοιξη 2012




Όταν αναφερόμαστε στα πλεκτά, οι θαυμαστές της
Benetton καταλαβαίνουν γιατί μιλάμε. Στην τελευταία λέξη της μόδας, στα πλεκτά με ζωντανά χρώματα και μοντέρνα σχέδια. Αυτή την άνοιξη η Benetton μας παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν που κερδίζει σε όλα τα σημεία. Πρωταγωνιστές τα floral σχέδια αλλά, και τα καρό.

Για την Άνοιξη 2012, η γυναίκα της
Benetton θα είναι ιδιότροπα ρομαντική με τα σχέδια της σειράς Fairisle σε ζεστές αποχρώσεις του μανταρινιού, του φούξια και του λεμονιού, όπως μία ιδιαίτερη ζακέτα που μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα όλες τις ώρες της μέρας.

Η συμβουλή για αυτή τη σεζόν είναι να ρισκάρετε με το χρώμα για να κάνετε μία δυναμική
fashion εμφάνιση με το προσωπικό σας στυλ! Η κολεξιόν διαθέτει πλεκτά με V και λαιμόκοψη σε διάφορες παλ αποχρώσεις, μία υπέροχη μεταφορά από τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα πλεκτά  ρούχα.
Μία ακόμη μεταφορά από τα Μέσα του Αιώνα στις ανοιξιάτικες κολεξιόν της πασαρέλας είναι να τα φορέσετε με ανάλαφρα φουλάρια δίνοντας μία πραγματική αίσθηση εποχής! Ένα κομμάτι που σίγουρα πρέπει να αποκτήσετε είναι οι ζακέτες με τις βούλες και τις ρίγες.




Το styling συμπληρώνουν τα παντελόνια σε έντονα χρώματα. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της κολεξιόν είναι το βαθύ κόκκινο με τις ρίγες στο λαιμό. Τα μοντέλα της Benetton μας παρουσιάζουν τα κολεγιακά πλεκτά σε συνδιασμό με floral σορτς, ένας φαινομενικά αντίθετος συνδυασμός όπου το ήσυχο floral αντιμετωπίζεται ως ουδέτερο.

Η
United Colors of Benetton συνεχίζει με τη συλλογική τάση της στη μόδα να μας μεταφέρει ενέργεια και ζωντάνια στις γκαρνταρόμπες μας και στους δρόμους του κόσμου. Η μόδα για αυτήν τη σεζόν αφορά το παιχνίδι με αισιόδοξες και ιδιόμορφες πινελιές στο προσωπικού σας στυλ.


Γι’ αυτό, βάλτε ενέργεια, δυναμισμό, θετικότητα και ενθουσιασμό στη ζωή σας μέσα από τα χρώματα και τα σχέδια της
United Colors of Benetton!