8/4/12

CODE LUNA: Το Νέο Άρωμα του Giorgio Armani





Πηγή έμπνευσης για το νέο ελιξίριο πόθου του Giorgio Armani είναι το φεγγάρι. Ένα στοιχείο που επαληθεύει τον αδιαμφισβήτητο δεσμό ανάμεσα στο σχεδιαστή και τη Φύση.

Ένα «eau de toilette βανίλιας», δροσερό και λουλουδάτο, που αφήνει πίσω του ένα μαγευτικό ίχνος. Στο επίκεντρο, το απόσταγμα άνθους πορτοκαλιού – η πραγματική οσφρητική υπογραφή του Code Luna – συνδυάζεται με ένα συγκλονιστικό «άνθος του φεγγαριού».

Το Ephiphyllum Oxypetalum, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, ευδοκιμεί σε σημεία με φωτοσκιάσεις. Καλλιεργείται στην Ινδία και, σύμφωνα με το θρύλο, ανοίγει και ανθίζει μόνο όταν έχει πανσέληνο.

Το απόσταγμα βανίλιας περιβάλλει το άνθος πορτοκαλιού με τρυφερό αισθησιασμό, και συνδυάζεται ιδανικά με τον όσμανθο, προσδίδοντας στο άρωμα ένα ίχνος δέρματος και μια σαρκική ποιότητα.

Η αίσθηση αυτή ενισχύεται από τους κόκκους tonka και τον πολύτιμο κέδρο, δημιουργώντας ένα ανεξίτηλο, εξαιρετικά θηλυκό αρωματικό ίχνος.


Πάνω στο μπουκάλι, ένα διακριτικό παιχνίδι με το φως.
Η αδιαφανής βάση παραπέμπει στη φρεσκάδα και το μυστήριο του φεγγαριού. Απαλή στο άγγιγμα, αποπνέει μια νότα αισθησιασμού, ενώ αραχνοΰφαντα σχέδια λουλουδιών – σήμα κατατεθέν τη σειράς – επιτρέπουν στο φως να διαχέεται μέσα από το απαλό γαλάζιο υγρό.

Η ιταλίδα ηθοποιός Valeria Bilello ενσαρκώνει με πάθος και αισθησιασμό τη γυναίκα του Code Luna.
Πίσω από τον κινηματογραφικό και το φωτογραφικό φακό βρίσκεται ο Paolo Roversi.
Ο αυθορμητισμός αυτών των φωτογραφιών και η απαλά θολή άλως τους, σύμβολο κατατεθέν του Roversi, αιχμαλωτίζουν απόλυτα τη φρεσκάδα, τη χάρη και το συναίσθημα του Code Luna.