25/6/12

Οι μοναδικές χειροποίητες Τσάντες Kaddy in Style!





Όταν είδα τις Τσάντες Kaddy in Style ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Και όταν ερωτεύεσαι κάτι, πρέπει να μάθεις τα πάντα για αυτό!

Ήμουν σίγουρη ότι πίσω από όλα υπάρχει δημιουργία και πολύ ταλέντο, και το επιβεβαίωσα αφού έμαθα όλα όσα κρύβονται πίσω από τις μοναδικές τσάντες 
Kaddy!
Συγκεκριμένα, πίσω από τις Kaddy in Style κρύβονται 3 δημιουργικές αδερφούλες και ο σύζυγος μιας εξ αυτών, που έχει αναλάβει το τεχνικό κομμάτι.

Ξεκίνησαν μόλις λίγο πριν τα Χριστούγεννα φτιάχνοντας τις χειροποίητες τσάντες τους , καθαρά για τις ίδιες και τις φίλες τους. Γρήγορα όμως, βλέποντας την απήχηση που είχαν, πήραν το θάρρος να τις δειγματίσουν σε επιλεγμένα μαγαζιά, στην αρχή στη Θεσσαλονίκη, που είναι και η έδρα τους, και στη συνέχεια και στην υπόλοιπη Ελλάδα.



Οι τσάντες Kaddy in Style χρησιμοποιούν σαν βασικό υλικό το πλαστικοποιημένο χαρτί.
Τα σχέδια τα επεξεργάζονται στον υπολογιστή δημιουργώντας ένα κολάζ φωτογραφιών και γραφικών στοιχείων που πηγάζουν από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου,της μουσικής, της ζωγραφικής και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης.

Σε κάθε τους σχέδιο προσπαθούν να δώσουν ένα συγκεκριμένο ύφος ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουν να πετύχουν, όπως για παράδειγμα το «Paris» έχει έντονα ρομαντικό ύφος, ενώ το «New York» ακολουθεί μια πιο δυναμική και μοντέρνα γραμμή.

Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές και ξεκινούν από 35 ευρώ, ενώ δεν ξεπερνούν τα 70 ευρώ.

Για να μάθεις τα σημεία πώλησης όπου μπορείς να αποκτήσεις τις μοναδικές Τσάντες 
Kaddy in Style κάνε κλικ εδώ.


Δες κάποια από τα σχέδια των 
Kaddy in Style στις φωτογραφίες που ακολουθούν.









Για τρόπους επικοινωνίας θα βρεις στο website 
kaddyinstyle.gr