1/7/12

Καλοκαιρινές Εκπτώσεις 2012. Πότε αρχίζουν και Τι να αγοράσεις!





Ο Ιούλιος είναι σταθερά ο μήνας των Θερινών εκπτώσεων. Επίσημα φέτος, οι Καλοκαιρινές εκπτώσεις αρχίζουν Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 και λήγουν στις 31 Αυγούστου 2012.

Στην προσπάθεια τους να τονώσουν την αγορά ,αρκετοί εμπορικοί σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα, έχουν ανακοινώσει ότι θα προηγηθεί ένα δεκαήμερο προσφορών πριν την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων.

Λόγω οικονομικής κρίσης, οι καταναλωτές περιμένουν πως και πως τις Εκπτώσεις για τις καλοκαιρινές τους αγορές και ειδικά, αφού τα ποσοστά εκπτώσεων αναμένονται να είναι υψηλά.

Αν σκοπεύεις να εκμεταλλευτείς την περίοδο των εκπτώσεων για να κάνεις τις Καλοκαιρινές αγορές σου, κάνε μια λίστα αγορών με τις ανάγκες σου πριν επισκεφθείς την αγορά.

Επέλεξε ρούχα ή παπούτσια που θα μπορείς να φορέσεις και του χρόνου, αποφεύγοντας τα πολύ ¨μοδάτα¨που ίσως την επόμενη χρονιά, δεν θα μπορείς να προσαρμόσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Επιπλέον, είναι μια καλή ευκαιρία να αγοράσεις εσώρουχα και πυτζάμες, που έτσι κι αλλιώς δεν φεύγουν ποτέ από την Μόδα και είναι πάντα χρήσιμα!

Και φυσικά μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ και τις τσάντες, που μπορούν να δώσουν χαρακτήρα και να ανανεώσουν μια εμφάνιση.

Τέλος. να έχεις υπόψιν σου και τα εξής:

1.Προσέχουμε πάντα να αναγράφεται εμφανώς η τιμή πώλησης, πριν και μετά την έκπτωση!Το ποσοστό έκπτωσης δεν είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται.

2.Δεν παρασυρόμαστε από τις ειδικές τιμές και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα. Δεν σημαίνει πάντα ότι έξυπνη αγορά είναι όταν κάτι είναι σε πολύ χαμηλή τιμή,ειδικά τα μη επώνυμα ρούχα εκτός από χαμηλής ποιότητας μπορεί να φθαρούν πολύ γρήγορα!

3.Ενημερωνόμαστε από το κάθε κατάστημα την πολιτική του σχετικά με τις αλλαγές,τα ελαττωματικά προϊόντα και ζητάμε πάντα απόδειξη.