8/10/12

Καταπολεμήστε τις καφέ κηλίδες, όλο το χρόνο, με την Kiehl’s.






Μετά την ανάπτυξη του πρωτοποριακού προϊόντος Photoage Corrector το 2010, οι χημικοί της Kiehl’s Since 1851 παρουσιάζουν μια εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση ταχείας δράσης που αναπτύχθηκε, για να προάγει τη νεανική φωτεινότητα, εξασθενώντας παράλληλα τις καφέ κηλίδες, τις δυσχρωμίες και την υπέρχρωση – Kiehl’s Dermatologist Solutions® Clearly Corrective™ Dark Spot Solution.

Το βασικό συστατικό της σύνθεσης, η εξαιρετικά δραστική Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C, είναι το νεότερο παράγωγο βιταμίνης C, και η Kiehl’s Since 1851 ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι είναι η πρώτη εταιρεία που φέρνει αυτή τη σύνθεση στην ελληνική αγορά.

Το μοναδικό, απόλυτα διάφανο σκεύασμα της Kiehl’s είναι 100% ενεργό, για να αρχίζει άμεσα να καταπολεμά τις καφέ κηλίδες και, χάρη στην τεχνολογία ‘κατά των συσσωρευμένων κοκκίων μελανίνης’ διασπά γρήγορα τις δυσχρωμίες και αποτρέπει το σχηματισμό νέων κοκκίων χρωστικής.

Χάρη σε έναν ισχυρό συνδυασμό εκχυλισμάτων λευκής σημύδας και παιωνίας, προσφέρει ορατά αποτελέσματα: γρήγορη διόρθωση όλο το χρόνο για ορατά πιο ομοιογενή απόχρωση επιδερμίδας και
συνολική φωτεινότητα.



Η Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C, που αποτελεί το βασικό συστατικό της νέας σύνθεσης Clearly Corrective™ Dark Spot Solution, δίνει τη δυνατότητα στο σκεύασμα να μπορεί να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, όλο το χρόνο, όπως δηλώνει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για παρενέργειες φωτοευαισθησίας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η ενδεικτική τιμή marketing είναι 45.00€ τα 30ml
Tα προϊόντα Kiehl’s, διατίθενται αποκλειστικά, στα παρακάτω Shop in Shop:
 
·  HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ. 210-339-0284
 
·  HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ 210-894-5608
 
· ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, City Link Σύνταγμα, τηλ. 6947-209654
 
·  HONDOS CENTER ΜΥΚΟΝΟΣ: Αγία Άννα, Χώρα Μυκόνου, τηλ. 6958- 451008