2/10/12

Η μοντέρνα Συλλογή του Οίκου Bally Άνοιξη Καλοκαίρι 2013.






Εμπνευσμένα από φόρμες παπουτσιών και περίπλοκες λεπτομέρειες μέσα από το εντυπωσιακό αρχείο του οίκου
Bally, ένα κομψό νέο σχήμα και η λεπτεπίλεπτη δουλειά στην κοπή του δέρματος, είναι τα χαρακτηριστικά της μοντέρνας νέας συλλογής Bally για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2013.

Το αμβλύ σχήμα από το 1961 που αποτελεί την βάση για την σοφιστικέ συλλογή παπουτσιών Butterfly,από φλατ παπούτσια σε γόβες σε ποικιλία ύψους τακουνιών, αλλά και όμορφες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος των παπουτσιών.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή συλλογή.

Η συλλογή παπουτσιών 
Bally Άνοιξη Καλοκαίρι 2013, περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα σχέδια για το Καλοκαίρι, όπως γόβες, πέδιλα και φλατ που συνδυάζουν πολύτιμο δέρμα πύθωνα και μαλακό nappa, με πλατφόρμες από φελλό ή τακούνια.


Στα αξεσουάρ “Delfina” περιλαμβάνονται μια σειρά από κλασικές τσάντες που φοριούνται όλες τις ώρες, με εξωτικό δέρμα ή μαλακό δέρμα nappa, ενώ σε όλες τις τσάντες διακρίνεται η νέα κλειδαριά Bally.

Όπως η πεταλούδα γεννιέται μέσα από μια χρυσαλλίδα, οι σχεδιαστές του ελβετικού οίκου Bally, πήραν στα χέρια τους την κληρονομιά του οίκου και την εξέλιξαν σε μια εντυπωσιακή σύγχρονη συλλογή.
Οι εικόνες από την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, στα πλαίσια του Milan Fashion Week SS13, επιβεβαιώνουν ότι η νέα κολεξιόν Bally Άνοιξη Καλοκαίρι 2013 θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Ως γνωστόν η εταιρία NAK shoes, είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος των υποδημάτων και αξεσουάρ BALLY
στην Ελλάδα.