7/10/12

Νύχια: Πως να κάνεις το σχέδιο Πλεξίδα ψαροκόκκαλο στα νύχια σου!





Ποιος είπε ότι οι πλεξίδες γίνονται μόνο στα μαλλιά!

Με την συγκεκριμένη τεχνική που θα δεις, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να βάψεις και τα νύχια σου ώστε οπτικά να φαίνεται η πλέξη ψαροκόκαλο,συνδυάζοντας 3 διαφορετικά βερνίκια νυχιών σε 3 αποχρώσεις!

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ενώ τα σχέδιο φαίνεται λίγο περίπλοκο, στην πραγματικότητα είναι μια πολύ εύκολη τεχνική!

Θα χρειαστείς:

3 βερνίκια νυχιών. Επέλεξε τα χρώματα που θες να συνδυάσεις για το σχέδιο σου!

Διαδικασία:

Αφού έχει επιλέξει τα 3 χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις για το σχέδιο στα νύχια σου, σκέψου με ποια σειρά θα τα χρησιμοποιήσεις, γιατί πρέπει να την διατηρήσεις μέχρι τέλους.

Για να είναι πιο εύκολη η περιγραφή , θα χρησιμοποιήσουμε σαν παράδειγμα τα χρώματα από το παρακάτω βίντεο:  Ασημί, Μπλε και Ροζ.

Αν επιλέξεις αυτήν την σειρά για να μην μπερδευτείς στην πορεία και να θυμάσαι την σειρά των χρωμάτων, σημείωσε σε ένα κομμάτι χαρτί τα τρία χρώματα με την σειρά που θα τα χρησιμοποιήσεις.

Στην αρχή θα βάψεις όλα τα νύχια σου με το πρώτο χρώμα , στο παράδειγμα μας με το (Ασημί).
Στην συνέχεια παίρνεις το δεύτερο χρώμα (Μπλε)  και κάνεις μια διαγώνια γραμμή. Αφού περάσουν λίγα δευτερόλεπτα για να έχει λίγο στεγνώσει το ροζ βερνίκι, πάρε το τρίτο χρώμα ( Ροζ) και σχεδίασε  μια διαγώνια γραμμή από την αντίθετη πλευρά. Σαν να σχηματίζεις ένα Χ.

Μέχρι τώρα χρησιμοποίησες και τα 3 χρώματα.
Άρα θα συνεχίσεις να τα χρησιμοποιείς από την αργή με την ίδια σειρά (Ασημί - Μπλε- Ροζ) κάνοντας διαγώνιες γραμμές χιαστί. Μία από αριστερά και μια από δεξιά!

Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιηθούν δύο φορές διαδοχικά, οι συνδυασμοί των 3 χρωμάτων.

Δες αναλυτικά την διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί.