7/11/12

Το πρώτο δίδυμο προϊόντων της Kiehl’s ενάντια στην πιτυρίδα.






Η Kiehl’s παρουσιάζει ένα μοναδικό δίδυμο προϊόντων: το πρώτο προϊόν ενισχύει την υγεία του δέρματος της κεφαλής και το δεύτερο προσφέρει μια αποτελεσματική, αποδεδειγμένη λύση για έλεγχο της πιτυρίδας.


1ο βήμα:

Το προϊόν Deep Micro-Exfoliating Scalp Treatment της Kiehl’s απολεπίζει αποτελεσματικά και μειώνει τη συσσώρευση νιφάδων, για να εξυγιαίνει το δέρμα της κεφαλής και να το προετοιμάζει για το λούσιμο.

Ενσωματώνοντας Vitreoscilla Ferment, γνωστό για την υψηλή του περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, και μικροκοκκιοποιημένους σπόρους βερίκοκου και κελύφη αργκάν, αυτό το σκεύασμα συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγιούς ισορροπίας του δέρματος της κεφαλής.





2ο βήμα:


Το Scalp Purifying Dandruff Shampoo της Kiehl’s, χάρη σε ένα ενεργό συστατικό με κλινικά αποδεδειγμένη δράση, προσφέρει βαθύ και, ταυτόχρονα απαλό καθαρισμό των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής, για να προλαμβάνει την επανεμφάνιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την πιτυρίδα.

Ενισχυμένο με ένα μίγμα αιθέριων ελαίων φυσικής προέλευσης – έλαια φύλλων δεντρολίβανου και μαντζουράνας – καθώς και με υδατική αλόη, αυτό το μη επιθετικό σαμπουάν αφήνει το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά αναζωογονημένα και υγιή.

"Χρησιμοποιώντας ένα απολεπιστικό προϊόν περιποίησης για το δέρμα της κεφαλής πριν το λούσιμο, εξασφαλίζετε πολλαπλά οφέλη, μειώνοντας τη συσσώρευση και τα ορατά συμπτώματα της αποφολίδωσης. Δεύτερον, η απολέπιση προετοιμάζει το δέρμα της κεφαλής για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα” εξηγεί ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s για την Ανάπτυξη Προϊόντων.

"Αυτό το προϊόν περιποίησης του δέρματος της κεφαλής επιτρέπει στο σαμπουάν με βάση τον ψευδάργυρο να διεισδύει πιο αποτελεσματικά στο δέρμα της κεφαλής και στους θύλακες, για να μειώνει αποτελεσματικά τη φλεγμονή προτού εμφανιστούν σημάδια και συμπτώματα πιτυρίδας."

Το ισχυρό και, ταυτόχρονα, απαλό δίδυμο αντιμετωπίζει τα προβλήματα του δέρματος της κεφαλής χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, ενώ είναι ασφαλές και για βαμμένα μαλλιά

Καθώς καταπολεμούν τα συμπτώματα της πιτυρίδας (κνησμός και απολέπιση), τα κλασικά αντιπιτυριδικά σαμπουάν εξαλείφουν συχνά τη φυσική υγρασία και τη λάμψη των μαλλιών ενώ πολλές φορές έχουν δυσάρεστο άρωμα φαρμάκου και αλλοιώνουν το χρώμα των βαμμένων μαλλιών.

Deep Micro-Exfoliating Scalp Treatment 100ml   Προτεινόμενη Τιμή: 21,50€
Scalp Purifying Pyrithione Zinc Dandruff Shampoo 250ml   Προτεινόμενη Τιμή: 17,00€



Σημειώστε πως τα προϊόντα Kiehl’s, διατίθενται αποκλειστικά, στα παρακάτω Shop in Shop:

HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι
 HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα
 ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, City Link Σύνταγμα
 HONDOS CENTER ΜΥΚΟΝΟΣ: Αγία Άννα, Χώρα Μυκόνου