26/11/12

Η Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Creme de Corps της Kiehl’s






Ο Kenny Scharf, ο θρυλικός pop σουρεαλιστής καλλιτέχνης σχεδιάζει τη Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Creme de Corps της Kiehl’s, για να συγκεντρώσει $200.000, προκειμένου να υποστηρίξει πρωτοβουλίες υπέρ των παιδιών σε όλο τον κόσμο.


Υποστηρίζοντας οργανώσεις που δραστηριοποιούνται, για να δημιουργούν ασφαλέστερα και πιο βιώσιμα περιβάλλοντα για τα παιδιά, φέτος τα Χριστούγεννα η Kiehl’s συνεχίζει τη φιλανθρωπική της παράδοση. 

Η Kiehl’s ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία της με το νεοϋορκέζο, pop καλλιτέχνη Kenny Scharf. Έχοντας συγκεντρώσει
$600.000 από χριστουγεννιάτικες πρωτοβουλίες των προηγούμενων ετών, η Kiehl’s ζήτησε από τον Scharf να σχεδιάσει την 4η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Creme de Corps
, από τις πωλήσεις της οποίας 100% των καθαρών κερδών θα διατεθεί προς όφελος περισσότερων από 400 πρωτοβουλιών υπέρ των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Η φετινή χριστουγεννιάτικη συλλογή Creme de Corps, με την ετικέτα περιορισμένης έκδοσης που έχει σχεδιάσει ο Kenny Scharf περιλαμβάνει:


Creme de Corps (κλασική σύνθεση):

Αυτή η υπέρ-εμπλουτισμένη και θρεπτική κρέμα σώματος, που θεωρείται το πιο ενυδατικό προϊόν σώματος της Kiehl’s, περιέχει β-καροτίνη, σκουαλάνιο και θρεπτικά έλαια. Είναι ιδανική για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λεία και διακριτικά αρωματισμένη. Η αρχική, κλασική σύνθεση που αποτελεί αγαπημένο προϊόν εδώ και δεκαετίες.

Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter:


Κρέμα με πολυτελές άρωμα - ελαφριά στην επιδερμίδα και, ταυτόχρονα, πλούσια για 24ωρη ενυδάτωση. Απολαυστικά αέρινη, για να απορροφάται άμεσα, και να επανορθώνει, να προστατεύει και να μαλακώνει την επιδερμίδα. Απορροφάται γρήγορα, για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και να αφήνει ένα ελαφρύ, εθιστικό άρωμα στην επιδερμίδα. Χωρίς parabens, γλυκόλες και σιλικόνες.



Creme de Corps (κλασική σύνθεση) 250ml   Ενδεικτική τιμή : 29,95€
Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter 226gr    
36.00€



Διαθέσιμα στα καταστήματα:
HONDOS CENTER Κολωνάκι: Μέρλιν 6, Κολωνάκι,
HONDOS CENTER Γλυφάδα: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, 
ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, CityLink Σύνταγμα
 HONDOS CENTER ΜΥΚΟΝΟΣ: Αγία Άννα, Χώρα Μυκόνου,