23/12/12

BSB: Η Μαίρη Συνατσάκη μας δίνει στυλιστικές προτάσεις για το ρεβεγιόν.





H BSB με την βοήθεια της Μαίρης Συνατσάκη σου δίνει στυλιστικές προτάσεις για το ρεβεγιόν αν ακόμη δεν έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις.

Μον΄τερνες και κομψές επιλογές για κάθε γούστο , ανάλογα με το ύφος που θες να έχει το outfit σου.

Δες αναλυτικά τις προτάσεις της BSB:


Chic Lady


Αυτό το φόρεμα συνδυάζει όλα τα στοιχεία που θέλει μια γυναίκα για να αισθάνεται όμορφη!

Θηλυκότητα, class και άνεση χάρη στην κλος φούστα του, που σας επιτρέπει να αποκαλύψετε την πιο κοριτσίστικη ,παιχνιδιάρικη πλευρά σας και ταυτόχρονα να δείχνετε πιο γυναίκα από ποτέ!
Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλές γόβες και απλά αξεσουάρ που θα αναδείξουν καλύτερα το φόρεμα!




Going Out


Είναι πλέον κοινό μυστικό πως η δαντέλα προσδίδει αέρα κομψότητας  σε κάθε σας εμφάνιση και λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο για να σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε την πιο θηλυκή σας πλευρά.Το μόνο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε ένα τόσο elegant βραδινό look είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και το αγαπημένο σας clutch bag!Ετοιμαστείτε να αιχμαλωτίσετε όλα τα βλέμματα!



Simply irresistible
Διαλέξαμε ένα από τα πιο αγαπημένα μας φορέματα για αυτές τις γιορτές και σας το παρουσιάζουμε! Sexy, stylish και εντυπωσιακή θα είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που θα σας χαρακτηρίζουν στην βραδινή αυτή σας εμφάνιση! Ετοιμαστείτε για το πιο γιορτινό ρεβεγιόν με πρωταγωνίστρια, εσάς!






The Seductive Woman
'Όταν το χρυσό συναντά το μαύρο το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι επίσημο και σαγηνευτικό! Εάν σας κούρασε η συνταγή του κλασσικού LBD, αλλά ψάχνετε ακόμα το πιο όμορφο φόρεμα για τις φετινές γιορτές, που θα σας χαρίσει στυλ και κομψότητα τι καλύτερο από ένα mini φόρεμα από δαντέλα σε χρυσή απόχρωση, συνδυασμένο με ενα κλασσικό faux fur μαύρο παλτό!Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κλέψετε τις εντυπώσεις με την chic εμφάνιση σας! 




Peplum Mystery
Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το νέο χρόνο με το πιο chic και sexy peplum φόρεμα!Pencil,strapless και με λεπτομέρεια από δαντέλα στη μέση που τονίζει την γυναικεία σιλουέτα και αναδεικνύει την θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Μια από τις καλύτερες επιλογές για το ρεβεγιόν της Παραμονής!


Stunningly gorgeous

Η επιλογή φορέματος για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα κουραστική διαδικασία που απαιτεί χρόνο και πολλή σκέψη!Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν, σας δίνουμε την λύση με ενα sexy bodycon fit strapless mini φόρεμα που θα αναδείξει την θηλυκότητα σας και θα σας κάνει να μοιάζετε ακαταμάχητη! Για την ολοκλήρωση του outfit επιλέξτε ένα ζευγάρι ψηλές γόβες και έναν βραδινό φάκελο . Η βραδιά είναι δική σας!
THE Maxi dressΑυτά τα Χριστούγεννα δημιουργήστε το πιο ακαταμάχητο look και εντυπωσιάστε με το πιο stylish φόρεμα της σεζόν! Επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο maxi jersey dress και oλοκληρώστε το look με ενα fashion statement κολιέ με ασημένιες χάντρες που θα δώσει ακόμα περισσότερους πόντους στυλ στην βραδυνή σας εμφάνιση!  

Τις αγορές σου μπορείς να κάνεις και στο online shop www.bsbfashion.com