3/1/13

Η Clinique λανσάρει ΝΕΑ Moisture Surge Overnight Mask.







Η επιδερμίδα είναι ιδιαίτερα ευάλωτη στην απώλεια υγρασίας κατά τις νυκτερινές ώρες, όταν η υδρολιπιδική ασπίδα υπολειτουργεί.

Για να δώσει μια επιπλέον ώθηση στην ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Clinique παρουσιάζει τη νέα Moisture Surge Overnight Mask, μια διεισδυτική φόρμουλα η οποία, μέσω των καταπραϋντικών και ενυδατικών  συστατικών που περιέχει, ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατήσει τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας.

Χρησιμοποιώντας την κατά την διάρκεια των ευεργετικών ωρών του ύπνου, αυτή η μάσκα η οποία δεν αφαιρείται, μειώνει τον ερεθισμό που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω των ελεύθερων ριζών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει έντονη ενυδάτωση απαραίτητη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η επιδερμίδα γίνεται απίστευτα απαλή και λεία από το επόμενο κιόλας πρωί.


Μια εξαιρετικά πλούσια μάσκα σε κρεμώδη υφή που ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας αφήνοντας την πιο απαλή και βελούδινη το επόμενο πρωί, η Moisture Intense Overnight Mask εφαρμόζεται το βράδυ, μετά από το 3-Step. Καθώς λειτουργεί όλη τη νύχτα, δεν χρειάζεται να το ξεβγάλετε μέχρι το επόμενο πρωί.


Θα διατίθεται στα καταστήματα καλλυντικών από τον Φεβρουάριο 2013.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 3
4,90€.