10/1/13

Η Clinique παρουσιάζει την Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream






Η Clinique πρώτα παρουσίασε τον ορό Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, ο οποίος αντιμετωπίζει τις γραμμές και τις ρυτίδες.
Με ορατά αποτελέσματα, αντίστοιχα μιας δερματολογικής θεραπείας laser. Κατά 63% για να είμαστε ακριβείς. Και η περιοχή των ματιών αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί και ο πιο ισχυρός αντιρυτιδικός ορός της Clinique, η ΝΕΑ Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να επανορθώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης γύρω από ολόκληρη την περιοχή των ματιών.

Ως ηγέτης, η Clinique συνεχίζει να αναζητά νέους τρόπους για να ελέγξει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της. Εκτός από τους παραδοσιακούς ελέγχους για τη μείωση των στατικών γραμμών και ρυτίδων, η Clinique αναζήτησε τρόπους για το πώς θα μπορούσε η Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream να διορθώσει τις «δυναμικές ρυτίδες».


Το τεστ, που εύστοχα ονομάστηκε «Smile Test», δημιουργήθηκε για να εξετάσει τη μείωση της εμφάνισης των γραμμών που εμφανίζονται γύρω από τα μάτια καθώς χαμογελάμε, το ονομαζόμενο «πόδι της χήνας».
Οι συμμετέχοντες στο τεστ μετρήθηκαν καθώς χαμογελούν, πριν τη χρήση του προϊόντος, ύστερα τους ζητήθηκε να χρησιμοποιήσουν το προϊόν για 12 εβδομάδες. Μετά από 12 εβδομάδες, το «πόδι της χήνας» αξιολογήθηκε ξανά.
Τα αποτελέσματα- μια αξιοσημείωτη μείωση κατά 54% στις γραμμές γύρω από την περιοχή των ματιών.

Για μέγιστα αποτελέσματα, ενάντια στην αντιμετώπιση των γραμμών και ρυτίδων στην περιοχή των ματιών, χρησιμοποιήστε το ισχυρό δίδυμο Repairwear Laser Focus Wrinkle &UV Damage Corrector, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή γύρω από τα μάτια, με τη ΝΕΑ Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream.

Ο ορός παρέχει πολλαπλά αντιγηραντικά οφέλη και οδηγεί στην ορατή μείωση των ρυτίδων, προσφέροντας αποτελέσματα ισάξια με μια θεραπεία laser, ενώ η κρέμα ματιών προσφέρει αντιγηραντικά οφέλη και ενισχύει την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας.

Εφαρμόστε την κρέμα ματιών πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένου και τις βλεφαρίδες.

Μπορεί να φορεθεί μόνη της ή και κάτω από το makeup.
Η Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream είναι δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 

Ενδεικτική λιανική τιμή: 48,90€  (15ml)     Ημερομηνία ΛανσαρίσματοςΦεβρουάριος 2013