28/6/13

Σαγιονάρες IPANEMA Καλοκαίρι 2013. - Οι αυθεντικές βραζιλιάνικες!






Εμπνευσμένη από την ομώνυμη φημισμένη παραλία στο Rio de janeiro, η εταιρία IPANEMA προτείνει ιδιαίτερες σαγιονάρες με απίθανα καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα αλλά και την λεπτομέρεια της βραζιλιάνικης σημαίας στα λουράκια, μεταφέροντας μας στην τροπική Βραζιλία.

Οι νέες σαγιονάρες IPANEMA Καλοκαίρι 2013, θα μας συντροφεύουν στις καλοκαιρινές μας στιγμές όχι μόνο στην παραλία, αφού τα ιδιαίτερα σχέδια τους, όχι μόνο σε σαγιονάρες αλλά και σε σανδάλια και πλατφόρμες, συνδυάζονται με τις casual εμφανίσεις μας!

To Mix &Match είναι μια παγκόσμια τάση και η νέα συλλογή Ipanema Unique σας δίνει άπειρες επιλογές!
Με διαφορετικά prints στα πατάκια και με ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς, καθώς και με το ιδιαίτερο άρωμά τους, τα Ipanema Unique δίνουν άλλο ύφος και βραζιλιάνικο «άρωμα» στις εμφανίσεις σας!



Η συλλογή "Ipanema GB",μέσω της επιτυχημένης συνεργασίας της με το διάσημο top model Gisele Bundchen, πάντα πιστή στα οικολογικά μηνύματα που προωθεί μέσω αυτής. Με στόχο τον αγώνα ενάντια στις κλιματικές αλλαγές, μέσα από την ματιά της ζωντάνιας και της αισιοδοξίας που χαρακτηρίζει τους κατοίκους της Βραζιλίας, η φετινή collection αποδεικνύει ότι η μόδα και οικολογική ευαισθησία μπορούν να προχωρούν χέρι-χέρι.

Δες κάποια από τα αμέτρητα σχέδια της  IPANEMA Καλοκαίρι 2013 στις παρακάτω φωτογραφίες.






















Αντιπρόσωπος &Διανομέας : ADAM’S SHOES:.
Πληροφορίες:
Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 682222
Αθήνα, τηλ, 210-9024435
Κύπρος, 00357-22-346151
www.adamsshoes.gr