3/7/13

Οι χειροποίητες Τσάντες Kaddy in Style σε νέα μοναδικά σχέδια!






Είναι μοντέρνες, πρωτότυπες, προσφέρουν στυλ και έχουν γίνει το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε ηλικία!
Μιλάμε φυσικά για τις χειροποίητες Τσάντες Kaddy in Style, τις τσάντες που είχαμε λατρέψει από την πρώτη στιγμή!

Οι τσάντες Kaddy in Style χρησιμοποιούν σαν βασικό υλικό το πλαστικοποιημένο χαρτί.
Τα σχέδια τους είναι κολάζ φωτογραφιών και γραφικών στοιχείων που πηγάζουν από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου, της μουσικής, της ζωγραφικής και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την δημιουργική ομάδα που βρίσκεται πίσω από τις τσάντες Kaddy in Style.

Σε κάθε σχέδιο υπάρχει ένα συγκεκριμένο ύφος,για παράδειγμα το «Paris» έχει έντονα ρομαντικό ύφος ενώ το «New York» ακολουθεί μια πιο δυναμική και μοντέρνα γραμμή.

Τώρα λοιπόν κυκλοφόρησαν και τα νέα σχέδια! Εκτός από τον κλασικό φάκελο,έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των αυθεντικών Kaddy in Style,  ένα μικρό βαλιτσάκι με την ίδια τεχνοτροπία και με μοναδικά εμπνευσμένα σχέδια.





Επιπλέον κυκλοφορεί και σειρά με παιδικές τσαντούλες - φάκελοι ώστε οι μικρές ¨κυρίες¨ να ακολουθούν την μόδα δίπλα στην μαμά τους! Το τέλειο δώρο που θα ενθουσιάσει κάθε κοριτσάκι!

Τις αυθεντικές χειροποίητες Τσάντες Kaddy in Style που θα σου χαρίσουν στυλ και θα απογειώσουν την εμφάνιση σου, θα βρεις σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Για να ενημερωθείς για τα καταστήματα αλλά και για να δεις όλα τα σχέδια των Kaddy in Style, κάνε κλικ στο www.kaddyinstyle.gr.

Ακόμη μπορείς να κάνεις και τις αγορές σου online στο eshop εδώ, πληρώνοντας είτε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα είτε μέσω paypal.
Δες μερικά από τα νέα σχέδια στις παρακάτω φωτογραφίες:


Φάκελοι- Clutches



Rone


Chic


Circus


Jewels




Τσάντα βαλιτσάκι




London


Paris


New York


Sex and the City


Παιδικές



Hello Kitty


Princess

Για επικοινωνία και πληροφορίες:
 www.kaddyinstyle.gr
email:    kaddyinstyle@gmail.com
τηλ: 6937 552444