18/9/13

Νύχια Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013 ~ Η Ciaté λανσάρει νέα trends!





Η εταιρία Ciaté είναι γνωστή  πλέον για τις ιδιαίτερες τεχνοτροπίες και υφές στα Νύχια, ενώ συνεχώς λανσάρει νέα πρωτότυπα trends νυχιών.

Ειδικά το μανικιούρ χαβιάρι ,το βελούδο και οι παγιέτες, ήταν οι 3 ιδιαίτερες υφές που αγαπήθηκαν περισσότερο τον προηγούμενο χειμώνα!

Για την νέα σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2013, η Ciaté θα φέρει 3 νέα είδη μανικιούρ, αφού η έμπνευση στα νύχια είναι αστείρευτη!

Φτερά, Denim και Σμαραγδί Νύχια είναι τα 3 νέα nail kits που θα δούμε από την Ciaté, με τις ονομασίες Feathered Manicure , Denim Manicure και Emerald Collection, αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά:



Feathered Manicure




Τα φτερά στα νύχια δεν είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε , μάλιστα σε παλαιότερη ανάρτηση στην Μοντέρνα Σταχτοπούτα, είχαμε γράψει για το Μανικιούρ με φτερά  και σου είχαμε δείξει αναλυτικά την διαδικασία βήμα-βήμα, για το πως μπορείς να το κάνεις μόνη σου. (Διάβασε ξανά εδώ.)




Η Ciaté δηλώνει ότι τα φτερά στα νύχια είναι ένα trend που πρέπει να δοκιμάσεις και λανσάρει το Feathered Manicure (Μανικιούρ με Φτερά) , σε ένα ολοκληρωμένο nail kit, που θα περιλαμβάνει : ένα βερνίκι νυχιών , φτερά σε διάφορα χρώματα, ένα top coat και ένα μικρό ψαλιδάκι.

Η διαδικασία εφαρμογής είναι ακριβώς η ίδια όπως σου είχαμε δείξει και με την DIY εκδοχή!


Denim Manicure




Το denim σίγουρα είναι το πιο διαχρονικό ύφασμα. Αυτό λοιπόν έγινε έμπνευση για να δημιουργηθεί το denim μανικιούρ από την  Ciaté.

Μπορεί το αποτέλεσμα να φαίνεται περίπλοκο και πολύ επαγγελματικό, αλλά το μόνο που θα χρειαστείς είναι το μπλε βερνίκι νυχιών, τα αυτοκόλλητα και τα τρουκς-κουμπιά που όλα περιλαμβάνονται στο nail kit Denim Manicure της Ciaté.




Emerald Collection




Το σμαραγδί θεωρήθηκε το πιο hot χρώμα για το 2013.
Έτσι η Ciaté τιμά το σμαραγδί χρώμα με το μανικιούρ Emerald , που ουσιαστικά συνδυάζει 3 παλαιότερα trends μαζί.
Το χαβιάρι, το βελούδο και οι παγιέτες συνδυάζονται με ένα βερνίκι νυχιών , όλα σε σμαραγδί χρώμα, ώστε ο συνδυασμός των διαφορετικών υφών να δίνει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα!
Στο nail kit Emerald Collection συμπεριλαμβάνονται εκτός από το σμαραγδί βερνίκι που θα χρησιμοποιηθεί σαν βάση σε όλα τα νύχια, σκόνη βελούδου, παγιέτες, αλλά και μικροσκοπικές χάντρες στην ίδια απόχρωση για να κάνεις διαφορετικές υφές σε κάθε νύχι!