16/10/13

BSB Φθινόπωρο 2013: Ντύσου όπως η Μαίρη Συνατσάκη! ~ Στυλιστικές προτάσεις.




Αφού είδαμε την νέα συλλογή της BSB για την σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2013-2014, το κορίτσι της BSB, η Μαίρη Συνατσάκη ,δίνει τις πρώτες στιλιστικές προτάσεις σύμφωνα με τις τάσεις της σεζόν.

Για μια βραδινή έξοδο , για μια καθημερινή casual εμφάνιση, ή ακόμη για μια εξόρμηση του Σαββατοκύριακου, μπορείς να εμπνευστείς ώστε να κάνεις το κατάλληλο outfit, όχι μόνο σύμφωνα με τις τάσεις τις Μόδας αλλά και με το προσωπικό σου στυλ.


Η BSB μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη σου δίνουν κάποιες ιδέες, εσύ αρκεί να τις προσαρμόσεις στο δικό σου γούστο.

Όλα τα ρούχα που θα δεις μπορείς να αποκτήσεις με ένα κλικ στο eshop της BSB www.bsbfashion.com.



Chic leather look


Είναι κοινό μυστικό πως το απόλυτο trend της σεζόν είναι τo δέρμα και οι δερμάτινες λεπτομέρειεςΥιοθετήστε το look με συνείδηση και επιλέξτε leather look ρούχα και αξεσουάρ που θα αναδείξουν το στυλ σας




Must have trends


Είναι η εποχή του leather look και του military trend! Για να δημιουργήσετε το δικό σας stylish look συνδυάστε το biker στρατιωτικό σας jacket με μια leather look skater φούστα και ένα ζευγάρι χαμηλά μποτάκια με αγκράφα και καπιτονέ λεπτομέρειες! The perfect look!




Talking Fashion


 Νέα looks στο χώρο της μόδας, για τις πιο in fashion εμφανίσεις. Για παράδειγμα δοκιμάστε ένα fleece παλτό-ζακέτα, συνδυασμένο με το must have ζακάρ φούτερ σας και το αγαπημένο σας all time classic Αiko denim και δημιουργήστε ένα καθημερινό και μοδάτο στυλ




Varsity Girl


 Αυτόν τον χειμώνα, επιστρέφουμε στα χρόνια του κολεγίου. Αθλητικά τυπώματα, κολεγιακές μπλούζες με αριθμητικά τυπώματα, φούτερ με κουκούλα και ξεβαμμένα denim θα γίνουν οι πιο πιστοί σας σύμμαχοι στην επίτευξη του πιο stylish αθλητικού look!Συνδυάστε το κολεγιακό σας t-shirt με ένα δερμάτινο τζάκετ και ένα loose fit boyfriend παντελόνι και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό στυλ!




Weekend Off


 Οργανώστε το επόμενο getaway weekend σας με το πιο άνετο look. Το denim πουκάμισο σας με ένα cropped print top και ένα άνετο παντελόνι θα αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι!




Cool denim trends


 Είναι γνωστό, πως το αγαπημένο,διαχρονικό ύφασμα, denim είναι πάντα στη μόδα. Αυτήν την σεζόν, έχετε έναν λόγο παραπάνω να υιοθετήσετε το look μιας και το denim συχνά αλλάζει ύφος συνδυασμένο με skinny rock παντελόνια και leather look στοιχεία. Φορέστε το ολοκαίνουριο σας τζιν μπουφάν με μια casual chic μπλούζα με logo και ολοκληρώστε το look με ένα skinny μαύρο παντελόνι, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας!




Keep it simple Comfy, και super!


Συνδυάστε το αγαπημένο σας denim με τα σκισίματα με ένα άνετο, φούτερ με κουκούλα με grunge λεπτομέρειες και υιοθετήστε το πιο cool look για αυτόν τον χειμώνα!