25/10/13

EXELIA: Νέα σειρά περιποίησης προσώπου με ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας!





Συνδυάζοντας τη γνώση της Επιστήμης με τη σοφία της Φύσης, η Cana δημιούργησε τη σειρά περιποίησης και φροντίδας προσώπου EXELIA.

Τα προїόντα της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά που έχουν ως βάση το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και έχουν εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας.


Τα EXELIA αναπτύσσονται και παράγονται με βάση τους κανονισμούς που διέπουν την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα καλλυντικά και υπόκεινται σε αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους που πιστοποιούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

H σειρά EXELIA αξιοποιεί το ελαιόλαδο μέσα σε επιστημονική σύνθεση που διασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στα εργαστήρια Cana διατηρούν όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του ελαιολάδου βιολογικής καλλιέργειας, δημιουργώντας μια φόρμουλα που τα κάνει ακόμη πιο αποτελεσματικά για τη φροντίδα του προσώπου. Έτσι, απαντάμε στις ανάγκες περιποίησης του δέρματος αντιμετωπίζοντας τα φυσικά συστατικά με τον πιο εξελιγμένο τρόπο.


Το ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, γι’ αυτό και έχει έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση της ατμόσφαιρας, καθυστερώντας σημαντικά τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος.



Όλα τα προϊόντα EXELIA είναι δερματολογικά ελεγμένα δεν περιέχουν parabens και αλλεργιογόνα.

Η σειρά EXELIA δεν προσφέρει μόνο ένα όμορφο πρόσωπο. Προσφέρει κάτι ακόμη πιο σημαντικό: ένα κοινωνικό πρόσωπο.


Με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών: τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα,ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

H EXELIA έχει στο πλευρό της τη Βασιλική Βουγιούκα και τη Ναταλία Κοκοσαλάκη.
Δύο σύγχρονες Ελληνίδες που μοιράζονται μαζί της την πρωτοπορία, τις διακρίσεις, και τη γοητεία τους.
Βασιλική Βουγιούκα, Ολυμπιονίκης στην Ξιφασκία και  Ναταλία Κοκοσαλάκη, Αρχιτέκτονας.



Μαζί, δημιουργούν την τέλεια σύνθεση ομορφιάς και επιτυχίας.

Τα προϊόντα EXELIA θα βρεις μόνο στα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.

Παρακολούθησε και το βίντεο σχετικό βίντεο.




Επίσημη σελίδα EXELIA : exelia-cosmetics.com