15/10/13

Έρχεται το πιο ιδιαίτερο προϊόν για Χρώμα στα Μαλλιά! L'Oréal Professionnel Hair Chalk. Μάθε τα πάντα αποκλειστικά εδώ!







Όπως διάβασες σε προηγούμενο άρθρο στην Μοντέρνα Σταχτοπούτα για τις τάσεις στα χρώματα Μαλλιών για το 2014, τα παστέλ και τα ιδιαίτερα έντονα χρώματα θα είναι μια από τις τάσεις που θα επικρατήσουν.

Η Φαίη Σκορδά τόλμησε και έκανε την αλλαγή , βάφοντας ροζ τούφες στα ξανθιά μαλλιά της, ένα look που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Εμείς ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες!





Επειδή λοιπόν στην Μοντέρνα Σταχτοπούτα τα μαθαίνεις όλα πρώτη από όλους, θα σου πούμε όλες τις λεπτομέρειες για το προϊόν που έρχεται σύντομα στην Ελληνική αγορά από την L'Oréal Professionnel  και με το οποίο θα μπορείς να κάνεις μια παρόμοια αλλαγή!

Αρχικά θα αποκαλύψουμε ότι το ροζ χρώμα μαλλιών που βλέπεις στην Φαίη Σκορδά δεν είναι μόνιμη βαφή αλλά πρόκειται για το νέο L'Oréal Professionnel Hair Chalk που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο 2013.




Το L'Oréal Professionnel Hair Chalk θα κυκλοφορήσει σε 8 αποχρώσεις:



Sweet Sixteen Pink

First Date Violet

Blue Ocean Cruise

Garden Party

Coral Sunset

Coffee Break

Bronze Beach και

Black Tie




Δεν πρόκειται για βαφή μαλλιών. Αν και η μετάφραση του προϊόντος είναι κιμωλία μαλλιών, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα υγρό προϊόν που αφού θα στεγνώσει, το χρώμα θα μείνει σταθερό και αδιάβροχο μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Η φιλοσοφία πίσω από το L'Oreal Professional Hair Chalk είναι να μπορείς να προσθέτεις χρώμα στα μαλλιά σου, όπως κάνεις με το μακιγιάζ στο πρόσωπο ή με το μανικιούρ στα νύχια, ανάλογα με την περίσταση και την διάθεση σου και χωρίς μονιμότητα!



Ή εφαρμογή του προϊόντος μπορεί να γίνει τούφα τούφα με ένα ειδικό χαρτί που θα περιέχεται στην συσκευασία, αλλά θα μπορείς να το εφαρμόσεις ακόμη και με πινέλο.

Όταν το χρώμα στεγνώσει πάνω στα μαλλιά, το αποτέλεσμα φαίνεται φυσικό, δεν λερώνει τα ρούχα και μένει σταθερό μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Ανάλογα με την ποσότητα του προϊόντος ίσως χρειαστεί 1-2 λουσίματα ώστε σταδιακά να φύγει τελείως το χρώμα από τα μαλλιά.



Το L'Oreal Professional Hair Chalk θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο όχι μόνο σε κομμωτήρια αλλά θα μπορείς να το προμηθευτείς για εφαρμογή στο σπίτι.
Η τιμή του θα κυμαίνεται περίπου στα 18€.




Sweet Sixteen Pink, First Date Violet, Blue Ocean Cruise, Garden Party, Coral Sunset, Coffee Break, Bronze Beach and Black Tie. - See more at: http://www.reallyree.com/2013/09/loreal-professional-hair-chalk-photos-swatches-review.html#sthash.CeSzHCC4.dpuf
Sweet Sixteen Pink, First Date Violet, Blue Ocean Cruise, Garden Party, Coral Sunset, Coffee Break, Bronze Beach and Black Tie. - See more at: http://www.reallyree.com/2013/09/loreal-professional-hair-chalk-photos-swatches-review.html#sthash.CeSzHCC4.dpuf