18/12/13

Νέα ειδική συλλεκτική έκδοση του Huile Prodigieuse από τη NUXE!






Καταπληκτικά αποτελεσματικό, καταπληκτικά αναντικατάστατο, καταπληκτικά μοναδικό είναι ένα αδιαμφισβήτητα θρυλικό προϊόν.

Η κατά 97,8% φυσική σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και εγγυημένα χωρίς σιλικόνη, ορυκτά έλαια και συντηρητικά. Περιέχει 6 πολύτιμα φυτικά έλαια (Φουντουκιού, Μακαντέμια, Βόραγου, Αμυγδάλου, Καμέλιας, St. John’s Wort Oil), έχει υφή ξηρού ελαίου και μοναδική ιδιότητα να θρέφει, να αναδομεί και να ενυδατώνει το δέρμα και τα μαλλιά.

Το μοναδικό του άρωμα αποπνέει θηλυκότητα και τη χαρά της ζωής (joie de vivre) με νότες από ανθό πορτοκαλιού, νεράντζι και κορόμηλο και λουλουδένιες νότες από τριαντάφυλλο, άγριο κρίνο και Λίλλιουμ και τον αισθησιασμό που προσφέρουν το κεχριμπάρι, η βανίλια και ο κέδρος.



Εκπέμποντας λάμψη και πολυτέλεια, αυτή η ειδική συλλεκτική έκδοση αποτελεί μια νέα ιστορία αγάπης, ένα σημείο αναφοράς, μια αληθινή ερωτική τρέλα.  Όπως ο πύργος του Άιφελ αποτελεί το σύμβολο της Παριζιάνικης κομψότητας, έτσι και το Huile Prodigieuse είναι ένα προϊόν σύμβολο ένα Μυστικό Ομορφιάς από τη Γαλλία!

LOVE from Paris!