9/1/14

BERSHKA Άνοιξη Καλοκαίρι 2014. Η νέα κολεξιόν START MOVING - OVER WHEELS!





H BERSHKA παρουσιάζει τη νέα της ανερχόμενη Ανοιξιάτικη / Καλοκαιρινή γραμμή για το 2014, περιέχοντας την τεχνική ποιότητα των υφασμάτων της και ένα ραφινάτο αθλητικό design.
Η εταιρεία λανσάρει μία κολεξιόν αθλητικών ρούχων και αξεσουάρ ,εμπνευσμένη από το skating με ειδικά ρούχα και flirty γυναικεία τελειώματα, με τίτλο OVER WHEELS, (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ) .

Η κολεξιόν αγκαλιάζει σκιές από άσπρο, γκρι, μαύρο και ροζ, τα οποία εμφανίζονται συνδυασμένα μαζί ή ξεχωριστά. Το ασημί κάνει μία εμφάνιση σε λεπτομέρειες και μεταλλικά τελειώματα. Αυτή την εποχή συνεχίζουμε να έχουμε κολάν – απαραίτητο για αθλητισμό λόγω της άνεσης που παρέχει.

Έχουμε, επίσης, εισάγει άλλο ένα must-have, το οποίο είναι τα fitted joggers, άνετα εξαιτίας της χαμηλής τους μέσης. Τα νέα joggers δίνουν ένα πιο εφαρμοστό στυλ και προσδίδουν ένα πιο σύγχρονο και αστικό look. Για ακόμα άλλη μία εποχή, ο αθλητισμός και η μόδα ενώνουν τις δυνάμεις τους κάνοντας τα αθλητικά ρούχα πιο στιλάτα.


 Τα αμάνικα φούτερ τώρα έχουν μια έξτρα λάμψη neoprene στο τελείωμα, το οποίο έχει προστεθεί στα κλασσικά όπως τα ενισχυμένα crop tops, τα windbreakers και τα φανελάκια. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα κομμάτια αυτής της κολεξιόν είναι η πλισέ μίνι φούστα με το ενσωματωμένο σορτς, το τέλειο ένδυμα για άσκηση αφού επιτρέπει ολοκληρωτική ελευθερία κινήσεων και επίσης παρέχει ένα πολύ γυναικείο αέρα στο στυλ του.

Τα κολάν ξεκινούν από τα πιο βασικά μοντέλα και φτάνουν ως το πιο τεχνικό ράψιμο και το πιο χρωματιστό φόντο. Τα ρούχα καλύπτονται με μηνύματα όπως ‘’Stand out’’ ή ‘’Break limits’’ ώστε να βοηθούν να μένεις σε κίνηση όλες τις ώρες.
Σλόγκαν και μηνύματα με μεταλλικές λεπτομέρειες βρίσκονται πάνω σε κολάν, racerback tops και αδιάβροχα μπουφάν για να μην μπορεί η βροχή να σταματήσει τη διασκέδαση.

 Τα look ολοκληρώνονται με πρακτικά αξεσουάρ όπως η κλασσικά αθλητική τσάντα και με ελαφρώς πιο κιτς αξεσουάρ όπως μεταλλικά καπέλα.

Αυτό είναι Bershka Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, let’s skate!