30/1/14

OYSHO Άνοιξη Καλοκαίρι 2014. Η νέα καμπάνια!








Η σοφιστικέ γυναίκα, η γυναίκα με χαρακτήρα που παρουσιάζει η Oysho μέσα από τις πρόσφατες καμπάνιες της, ντύνεται με υπέροχα εκλεκτά υλικά στη νέα κολεξιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014.

Λινά, βαμβακερά και φυσικά υφάσματα συνδυάζονται σε υπέροχα θηλυκά σύνολα, σχεδιασμένα να ντύσουν τη γυναίκα που είναι ταυτόχρονα πρωταγωνίστρια και μούσα. Η νέα καμπάνια – φωτογραφημένη σε μαύρο και άσπρο και πλημμυρισμένη στο φως – εστιάζει στο λευκό, τοποθετημένο μπροστά στο γαλήνιο τοπίο ενός θερμοκηπίου, όπου αποκαλύπτεται το εργαστήριο ενός καλλιτέχνη και οι δημιουργίες του, φίνα και εκλεπτυσμένα χειροποίητα αντικείμενα.

Μοναδικά και προσωποποιημένα ρούχα, φτιαγμένα με φροντίδα. Θα βρείτε πολλή σουηδική δαντέλα, ένα χαρακτηριστικό της κολεξιόν και ενδεικτικό του ύφους και των τάσεων για αυτή τη σεζόν.


Η Karlina Caune είναι το μοντέλο που προσωποποιεί τη νέα κοσμοπολίτισσα γυναίκα της πόλης, που ακτινοβολεί θηλυκότητα και δύναμη. Πράγματι, η γυναίκα της Oysho είναι κάτι παραπάνω από μούσα ή πηγή έμπνευσης, είναι παράλληλα το δημιουργικό πνεύμα και η αυτοπεποίθηση που αντανακλώνται στα ρούχα της.

 Οι δαντέλες guipure και bobbin καθώς και τα μοτίβα με φαρδιές ρίγες που κυριαρχούν στις αμερικανικές πασαρέλες, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια μοναδική κολεξιόν εσωρούχων και homewear, υπακούοντας στο look της Oysho.

 Το λευκό και η δαντέλα συνδυάζονται στη συνέχιση μιας τάσης που ακολουθείται τις τελευταίες σεζόν, με μια επιπλέον πινελιά απλότητας και εκλεπτισμού. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με τη λεπτομέρεια σε κάθε ένα κομμάτι, ένας τέλειος συνδυασμός στοιχείων όπως το λινό και η πλέξη Oxford, τα φίνα υλικά και τα περφορέ υφάσματα, που δίνουν ένα μοναδικό νέο look.

 Την Άνοιξη 2014 η Oysho θα γιορτάζει την ενηλικίωση ενός κλασικού concept που ανακαλύπτεται ξανά ώστε να συνεχίσει την πορεία του.