3/2/14

BERSHKA Άνοιξη Καλοκαίρι 2014. Η νέα καμπάνια #MeetMeinRio





Ο Drew Jarrett, ένας αμερικανός φωτογράφος γνωστός για τα editorial μόδας του στα top γυναικεία περιοδικά του κόσμου, ανέλαβε τη νέα καμπάνια της Bershka για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014.

Πίσω από το φωτογραφικό φακό, κρυμμένα συναισθήματα σε μεταφέρουν σε ένα ειδυλλιακό καλοκαίρι, στην πιο μοδάτη πόλη του 2014, το Rio de Janeiro.

 Το σλόγκαν της καμπάνιας είναι #MeetMeinRio και περιγράφει με εικόνες μια ιστορία για δύο φίλους, τον Norman και τον Rutt. Ο Norman συναντά τη Hannah και την ερωτεύεται τρελά. Αν θέλει να την ξαναδεί θα πρέπει να ξαναγυρίσει στην πόλη και να τη βρει.


 Εκτός από τις εκπληκτικές φωτογραφίες, το video της καμπάνιας κινηματογραφήθηκε σε 16 mm φιλμ και ξεδιπλώνει την ιστορία αγάπης και φιλίας με funky μουσική υπόκρουση.


BSK


Οι δρόμοι και τα κοινωνικά δίκτυα είναι η πηγή έμπνευσης της πιο νεανικής σειράς του brand. Αυτή η κολεξιόν έχει αέρα ρομαντισμού που αποτυπώνεται στα floral τυπώματα και τα σιφόν που συνδυάζονται με δίχτυ και δαντέλα, ένας ρομαντισμός της πόλης.

Η επιρροή της Καλιφόρνια είναι έντονη στην τάση και την εμφάνιση. Αυτή η επιρροή συνδυάζεται με ρούχα εμπνευσμένα από το folk, με ζεστούς τόνους. Τα 90’s είναι ξανά μαζί μας αυτή τη σεζόν, ενώ η επανάσταση των νέων από τα 50’s εμφανίζεται στα θηλυκά looks με… απείθαρχη διάθεση. Το sport luxe παραμένει αναφορά στα καθημερινά look, με νέες λεπτομέρειες που ανανεώνουν τα ρούχα.


Ο σχεδιασμός είναι χαλαρός και ελαφρύς, ενώ τα crop κοψίματα στις μπλούζες γίνονται πιο έντονα από ποτέ. Τα τυπώματα θα φορεθούν από την κορυφή ως τα νύχια, σε total looks. Το bomber jacket θα είναι ο σταρ της σεζόν, μαζί με σορτς και μπουστάκια, όλα με το ίδιο τύπωμα.

Οι αποχρώσεις είναι καθαρές, αλλά και πλυμμένες και με κηλίδες, ενώ τα neon χρώματα δημιουργούν ένταση. Πρωταγωνιστής είναι το μπλε.


BERSHKA



Η μούσα της κολεξιόν είναι μια σύγχρονη Λολίτα με ατίθασο ύφος. Στυλ boho, ρομαντικά look και σπορ ρούχα θα συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα φυσικό και σέξι look.

Η θηλυκότητα υπογραμμίζεται και αντικατοπτρίζεται στα ημιδιάφανα υφάσματα όπως το σιφόν, πλισέ, δαντέλα και πλεκτά κροσέ. Το chambray, ανανεωμένο, θα είναι ένα από τα βασικά υλικά της σεζόν.

Οι τροπικοί εμφανίζονται δυνατά σε αυτή την κολεξιόν, ιδίως στα αξεσουάρ και τα ρούχα. Τόνοι tribal σε γήινα χρώματα συμπληρώνονται από λεπτομέρειες γραφικών και pompom ή κολιέ για ένα αστικό – Αμαζόνιος look.

Το τζιν αξίζει ειδική αναφορά για το ρόλο και την παρουσία του στην κολεξιόν. Συνοδεύεται από χρώματα όπως το κόκκινο και το καστανό, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμά τους διαφορετικούς τόνους του μπλε. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι επίσης σημαντικοί και συνοδεύονται από φωτεινά φινιρίσματα.

Τα κομμάτια κλειδιά που εκφράζουν αυτή τη νεανική εκλεκτική κολεξιόν συνδυάζονται μεταξύ τους για να δώσουν εύκολα και άνετα σύνολα. Μίνι φούστες με ψηλή μέση ταιριάζουν με ένα σακάκι σμόκιν. Σανδάλια, κασκέτα και σακίδια είναι τα must αξεσουάρ.

Για τα πιο τολμηρά κορίτσια, τα ρούχα της κολεξιόν Dressy είναι ιδανικά για βραδιές πάρτι. Το μαύρο συνδυάζεται με το ασημί και το σκούρο μπλε με παστέλ τόνους με ιριζέ λεπτομέρειες. Τα βασικά χρώματα ετοιμάζονται για το καλοκαίρι.
Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, όπως τα 3D τυπώματα λουλουδιών, flowers, απλικέ χάντρες και φερμουάρ.