26/2/14

Η νέα συλλογή MAT. Άνοιξη Καλοκαίρι 2014






Η νέα συλλογή ΜΑΤ Άνοιξη Καλοκαίρι 2014 είναι εδώ για να ντύσει την σύγχρονη γυναίκα με καμπύλες ,με μοντέρνα ρούχα για όλες τις ώρες!

Έμπνευσή της ΜΑΤ μας για την συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2014 είναι
 η Αφρική!
Αυτός ο μοναδικός τόπος που γεμάτος εκπλήξεις καταφέρνει και συνεπαίρνει τον καθένα.

Από τη μία πλευρά ατελείωτες, αμμώδεις, ηλιόλουστες παραλίες και κατάφυτα δάση γεμάτα ζωή και περιπέτεια.
Από την άλλη, απέραντη έρημος, με απόλυτη ηρεμία και γαλήνη. Ψηλές κορυφές αλλά και πεδιάδες. Αντιθέσεις που θυμίζουν και τις δύο όψεις της γυναίκας.
Η μια εκρηκτική, η άλλη βραδυφλεγής. Χωρίς να μπορεί κάποιος να επιλέξει μία από τις δύο πλευρές. Κι αν το κάνει, ίσως μετά κάτι να λείπει.
Η απόλυτη στιλιστική ελευθερία της νέας  mat. συλλογής ταξιδεύει στον ethnic-chic παράδεισο μεταφέροντας το επίκεντρο της μόδας στα βάθη της Αφρικής:

 Το αγνό λευκό των Amhara, οι ασυγκράτητες loose γραμμές των Hutu, αλάνθαστος συνδυασμός neutrals και έντονων χρωμάτων εμπνευσμένος από τους Mandinka, τα δυναμικά tribal μοτίβα των Maasai, απαλά printed υφάσματα στα πρώτυπα των Yoruba, μυστήρια tie-dye στοιχεία που μιμούνται την παραδοσιακή ζωγραφική των Shona, η ριγέ πανδαισία των Oromo, σαφάρι σύνολα που εκσυγχρονίζουν τη κυνηγετική στολή των Tutsi, οι ethnic συμβολισμοί στις πτυχώσεις των Akan… Η μόδα επιστρέφει στις ρίζες της εκεί όπου οι πρωτόγονες ακόμα φυλές τιμούν την αυθεντικότητα!


Ανακαλύψτε κι εσείς την άλλη πλευρά του εαυτού σας μέσα από μία συλλογή που ξυπνάει τις αισθήσεις και τα ένστικτα.

Χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψετε ως την άλλη άκρη του κόσμου. Ανακαλύψτε τη μέσα από τη mat.

Εκτός από τα καταστήματα ΜΑΤ την συλλογή μπορείτε να δείτε στο eshop της mat 
shop.matfashion.com και να κάνετε τις αγορές σας!