17/2/14

United Colors of Benetton Άνοιξη 2014. Jeggings σε πολλά διαφορετικά χρώματα!






Άνοιξη, ως εκ της φύσεώς της, σημαίνει ανανέωση και αναγέννηση μετά τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το χρώμα για να εκφράσουμε την επιθυμία να βγούμε στην ύπαιθρο, να ανακαλύψουμε ξανά τον κόσμο γύρω μας και να διασκεδάσουμε έξω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού;

 Ανέκαθεν, η United Colors of Benetton υπήρξε η αφετηρία για να γεμίσει την γκαρνταρόμπα μας με φωτεινά και ζωηρά χρώματα. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της μάρκας, το must have για την άνοιξη του 2014 θα είναι : jeggings σε πολλά διαφορετικά χρώματα!

Ελαστικά, βαμβακερά, skinny fit για να τονίζουν ιδιαίτερα το σχήμα του σώματος, σε μια ποικιλία από υπερ-φωτεινά χρώματα.

Ροζ, κόκκινο, τιρκουάζ, πράσινο λάιμ, μέντα, καθώς και λευκό και μπλε. Το νεανικό πνεύμα και η αίσθηση της αντισυμβατικότητας σε αυτά τα κομμάτια είναι μια πρόσκληση για να εκφράσετε το δικό σας γούστο και την προσωπικότητά σας μέσω ενός διασκεδαστικού styling.

Τα χρωματιστά jeggings μπορούν να συνδυαστούν με navy πλεκτά, 60’s πουκάμισα ή και floral tops. Ένας πολύ ποπ, χρωματιστός κόσμος που εμπνέει την θετικότητα, την αγάπη για ζωή, δυναμισμό και παράλληλα μια πιο ρομαντική πλευρά.

Αυτή είναι η νεαρή γυναίκα της United Colours of Benetton σε όλες τις πτυχές της, η οποία ζει έντονα, αλλά ατενίζει το μέλλον με την ελπίδα ότι πολλά όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα!