14/3/14

Η Ελένη Μενεγάκη, το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Axel Άνοιξη Καλοκαίρι 2014!






Η νέα καμπάνια της εταιρίας Axel για την σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2014, δεν θα μας εντυπωσιάσει μόνο με την νέα συλλογή σε εντυπωσιακές τσάντες, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, αλλά και με το νέο πρόσωπο που επιλέχθηκε να είναι η νέα Axel Woman!

Το νέο πρόσωπο δεν είναι άλλο,  από την όμορφη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη , η οποία ταξίδεψε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη για να κάνει την φωτογράφιση της νέας Καμπάνιας  Axel Άνοιξη Καλοκαίρι 2014.

Η πρώτη φωτογραφία δόθηκε στην δημοσιότητα και επίσημα η εταιρία  Axel καλωσόρισε την εντυπωσιακή Ελένη Μενεγάκη:

«Η Axel Accessories Α.Ε. ελληνική εταιρία μόδας με διεθνή παρουσία, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία της με την κορυφαία παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, την Ελένη Μενεγάκη. Το αποτέλεσμα αυτής της συναρπαστικής και με εξαιρετική χημεία σύμπραξης, αποτυπώνεται ιδανικά στην πιο εντυπωσιακή και αντιπροσωπευτική παρουσίαση της ελληνικής μόδας, για την περίοδο Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014.


Με κοινούς παρονομαστές το δυναμισμό,
τη ζωντάνια, την κομψότητα και τη θηλυκότητα, η Axel Accessories και η εκθαμβωτική Ελένη Μενεγάκη συνέβαλαν στη δημιουργία ενός εξαίσιου αποτελέσματος, μιας κολεξιόν που αποτελεί πρόκληση για τις αισθήσεις και απογειώνει την ελληνική μόδα.

Μέσα από την καθηλωτική παρουσία της πιο πετυχημένης και αγαπημένης γυναίκας της ελληνικής τηλεόρασης αναδεικνύονται ιδανικά τα εκπληκτικά χρώματα, οι αστείρευτοι συνδυασμοί, το απαράμιλλο στιλ των ρούχων και τα μοναδικά νέα σχέδια τσαντών και αξεσουάρ της νέας collection Axel Spring - Summer 2014




Σύντομα περισσότερες φωτογραφίες από την νέα συλλογή και την καμπάνια  Axel Άνοιξη Καλοκαίρι 2014.


Δες το σχετικό βίντεο..