8/4/14

Μαγιό και Ρούχα Παραλίας Oysho Καλοκαίρι 2014. Η νέα Καμπάνια





Για την τελευταία της καμπάνια για το Καλοκαίρι 2014, η Oysho επιλέγει ερημικές παραλίες με κόκκινη αμμουδιά και σκουρόχρωμα βράχια.

Η αλυσίδα εγκαταλείπει τη μεγαλούπολη και τις αποδράσεις σε παραλίες με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά, για να παρουσιάσει μια πρόταση πολύ πιο άγρια, τολμηρή και ενσωματωμένη με τη φύση.

Η Karmen Pedaru είναι το μοντέλο που επιλέχθηκε για να δώσει σάρκα και οστά σε μια γυναίκα που εκπέμπει τόλμη και φυσικότητα και που αυτό το καλοκαίρι θέλει να ξεφύγει και να αποφορτιστεί, για να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό της σε μια βραχώδη παραλία με σκούρα αμμουδιά.

Με δημιουργίες εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο, σε θαλασσινές αποχρώσεις και με έντονη παρουσία μοτίβων και prints, η νέα πρόταση της Oysho περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από μακριά φορέματα, ολόσωμα μαγιό και μπικίνι, πάντα σε συνδυασμό με κάθε είδους αξεσουάρ: βραχιόλια, παρεό και ψάθινα καλάθια που είναι αναμφίβολα τα must του φετινού καλοκαιριού.


 Η καμπάνια χρησιμοποιεί ένα συνονθύλευμα από διαφορετικά χρώματα και φώτα, με το shooting να εκτυλίσσεται ένα ψυχρό ξημέρωμα σε μια βραχώδη ακτή ή ένα ζεστό απόγευμα με φόντο ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Χαλαρώνοντας στην ησυχία της θάλασσας, έχοντας γίνει ένα με τη φύση, απολαμβάνοντας κάθε ένα από τα ρούχα που κάνουν μια γυναίκα να αισθάνεται άνετη και θηλυκή. Γυρισμένη στο νησί της Fuerteventura, η Savage Solitude σφραγίζει τον επίλογό της με ασπρόμαυρες εικόνες που χαρίζουν μια διαχρονική πινελιά.

Η Oysho τολμάει να παρουσιάσει μια γυναίκα πολύ πιο ρεαλιστική, σύγχρονη και ώριμη μέσα σε ένα περιβάλλον που αφήνει το στίγμα του στην καμπάνια όσο ποτέ άλλοτε. Ποτέ πριν το σκηνικό δεν είχε ταιριάξει τόσο πολύ με την κολεξιόν, μια απλή και λειτουργική συλλογή που αντανακλά τη διάθεση του brand: μαλλιά λυτά στους ώμους, ένα άνετο φόρεμα και ένα μαγιό είναι ότι χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε το καλοκαίρι, όπου κι αν βρισκόμαστε.