7/4/14

Η νέα Καμπάνια Uterque Tropical Affair Καλοκαίρι 2014






Όταν οι μέρες διαδέχονται γρήγορα τις νύχτες, όταν οι ώρες της μέρας είναι περισσότερες από της νύχτας και όταν η ζεστή αύρα της νέας σεζόν γίνεται αισθητή, είναι η άνοιξη που κάνει την εμφάνισή της, στις παρυφές του Kαλοκαιριού 2014.

Η καμπάνια της UTERQÜE Καλοκαίρι 2014 εμπνέεται από αυτές τις νύχτες, όπου πρωταγωνιστούν δύο γυναίκες ντυμένες με την τελευταία κολεξιόν σε ζωηρά και ζεστά χρώματα. Είναι μια νύχτα γεμάτη από tropical τυπώματα, ενώ το απαλό αεράκι κάνει απαραίτητα τα ζεστά φουλάρια.

Αυτό το γλυκό ανοιξιάτικο βράδυ, απολαύστε τη γαλήνη και την ομορφιά γύρω σας χωρίς να χάσετε τίποτα από τη θηλυκότητα και την επιτήδευση που αναδύουν σε κάθε βήμα τους οι γυναίκες με προσωπικότητα.


Τα αξεσουάρ είναι και πάλι πρωταγωνιστές στο δεύτερο μέρος της καμπάνια “The Attitude”: το δέρμα είναι το απόλυτο υλικό, σε tote bags με φούντες και λεπτομέρειες που προσθέτουν κομψότητα στο look. Clutches με λεπτομέρειες από ξύλο, τυπώματα tropical και animal κυριαρχούν σε όλη τη σειρά των τσαντών, για να εγγυηθούν ότι θα τραβήξετε τα βλέμματα. Μεγάλα βραχιόλια και χρυσαφί κολιέ δίνουν άλλη όψη στα ρούχα, λάμπουν με μια ξεχωριστή εσωτερική λάμψη.

Γήινα χρώματα, λευκά, και μια μεγάλη παλέτα από πράσινα χαρακτηρίζουν τις τάσεις της σεζόν, σε cropped παντελόνια, σύνολα με τροπικά τυπώματα και ρούχα από λινό, που ντύνουν τη γυναίκα της Uterqüe στις πιο θηλυκές γραμμές. Το λευκό ξεχωρίζει σε oversized πουκάμισα και ελαφριά παντελόνια, κάνοντας αντίθεση με τους έντονους τόνους άλλων ρούχων.

Η γυναίκα της Uterqüe δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα και τον σχεδιασμό των παπουτσιών της. Επιλέγει ψηλοτάκουνα σανδάλια, σοφιστικέ κρόσσια με σχέδια manta-ray και μαύρο δέρμα, για να ολοκληρώσει το look που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη. Η γυναίκα της Uterqüe παραμένει πιστή στην κομψότητα των ρούχων της, το design και το “savoir faire” της θηλυκότητάς της και φέτος το καλοκαίρι ντύνεται για το Tropical Affair.