29/5/14

Oysho: Η νέα συλλογή Ρούχων Εγκυμοσύνης Maternity.





Η Oysho παρουσιάζει για πρώτη φορά μια συλλογή αποκλειστικά για εγκύους.

Η εξαιρετική ποιότητα και η άνεση είναι τα βασικά στοιχεία της νέας συλλογής εσωρούχων και sleepwear που η Oysho σχεδίασε αποκλειστικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης και το θηλασμό. Με αυτή τη συλλογή, η Oysho βάζει στο προσκήνιο τη λειτουργικότητα και την ποιότητα των ρούχων.

Η συλλογή Maternity αποτελείται από σουτιέν, σλιπάκια και νυχτικά που ξεχωρίζουν χάρη στα απαλά και γήινα χρώματά τους όπως το λευκό, το ροζ και το γκρι. Τα υλικά, επιλεγμένα με φροντίδα, είναι 100% από οργανικό βαμβάκι.

Όλα τα κομμάτια της συλλογής Maternity έχουν σχεδιαστεί με εξαιρετική φροντίδα και προσήλωση στη λεπτομέρεια προκειμένου να είναι ποιοτικά και λειτουργικά και να προσφέρουν τη μέγιστη άνεση κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Τα εσώρουχα και τα νυχτικά χαρακτηρίζονται επίσης από προσεγμένες λεπτομέρειες στο φινίρισμα όπως πρες μπουτόν για μεγαλύτερη ευκολία στο άνοιγμα των νυχτικών, αλλά και ρυθμιζόμενες τιράντες στα σουτιέν για μεγαλύτερη άνεση σε οποιαδήποτε περίσταση.


Η συλλογή Maternity της Oysho διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα Ερμού, The Mall Athens, Πειραιά, Τσιμισκή Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, επίσης μπορετέ να επισκεφτείτε και το ηλεκτρονικό κατάστημα Oysho.com.