27/10/14

Lynne Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015.Ο νέος Κατάλογος και η συλλογή ρούχων της Κατερίνας Καινούργιου




Η νέα συλλογή της Lynne Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015 , έχει αμέτρητες προτάσεις για τις στιλιστικές σου επιλογές για casual και βραδινό ντύσιμο.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με την Lynne σχεδιάζοντας την δική της σειρά ρούχων αλλά και ποζάροντας ως μοντέλο στην φωτογράφιση του νέου καταλόγου!.

Η σειρά ρούχων της Κατερίνας Καινούργιου για την σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015,Lynne by Katerina Kainourgiou, περιλαμβάνει σχέδια σε θηλυκές γραμμές ,με στοιχεία όπως δαντέλα και γούνα να πρωταγωνιστούν σύμφωνα με τις τάσεις της φετινής σεζόν.

Φορέματα τόσο μακρυά όσο και κοντά σε στενή γραμμή , αλλά και παντελόνια κολάν ή καμπάνα, είναι από τα σχέδια που συνηθίζουν η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με την Lynne να σχεδιάζουν!

Την νέα συλλογή Lynne Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015, μπορείς να βρεις εκτός από τα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και στο eshop της εταιρίας: www.lynne.gr.

Δες τον νέο κατάλογο και την σειρά ρούχων της Κατερίνας Καινούργιου ,Lynne by Katerina Kainourgiou Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015, στις παρακάτω φωτογραφίες.