24/11/14

Calzedonia Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015 ~ Ο νέος Κατάλογος





Η νέα συλλογή της Calzedonia για την σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2014 2015 έχει αμέτρητες επιλογές για να δημιουργήσεις εντυπωσιακές εμφανίσεις όλες τις ώρες!

Κολάν, treggings, καλσόν , κάλτσες και σοσόνια για να ανανεώσουν το στυλ σου.

Στα καταστήματα Calzedonia θα βρεις και τα νέα joggers, ένα συνδυασμό παντελόνι και κολάν που αποτελεί το νέο trend της σεζόν.

Το longuette αποτέλεσμα είναι η νέα τάση στα καλσόν! Τόξα, καρδιές, γάτες, είναι μόνο μερικά από τα funny μοτίβα στα καλσόν που παραπέμπουν σε ψηλές κάλτσες!

Δερμάτινες λεπτομέρειες, εφέ σκισίματος, σχέδια με delavé patchwork, ψηλόμεση γραμμή: η νέα συλλογή Denim Capsule by Calzedonia θα σας ενθουσιάσει!


Η Calzedonia επίσης μας παρουσιάζει τα νέα ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΡΑΤΑ καλσόν! Eίναι τα πιο sexy κομμάτια και προτείνονται με ένα νέο twist. Aυτά τα απόλυτα ματ, διαφανή καλσόν αγκαλιάζουν το πόδι σαν δεύτερο δέρμα.

Μαλακά στην αφή, δεν προκαλούν αντιαισθητικό εφέ στη μέση ενώ χάρη στο καινοτόμο τους nude-look, χωρίς ραφές στον καβάλο και στη μύτη αποτελούν τα ιδανικά καλσόν για εφαρμοστά, ελαφριά φορέματα ή για ντύσιμο με τέλεια εφαρμογή και άνεση!

Ο νέος Κατάλογος Calzedonia Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015 θα σου δώσεις αμέτρητες ιδέες για τις εμφανίσεις σου.

Δες τις λεπτομέρειες στις παρακάτω φωτογραφίες.