22/8/15

Oriflame: Η σειρά περιποίησης μαλλιών με πολυτελή έλαια ,eleo!




Η
Oriflame σας παρουσιάζει την eleo – μία σειρά περιποίησης μαλλιών με πολυτελή έλαια που θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά τα μαλλιά σας!

Η Oriflame αποκαλύπτει τη νέα της καινοτομία με την παρουσίαση της σειράς περιποίησης μαλλιών eleo. Εμπλουτισμένη με φυσικά Έλαια Argan και Τριαντάφυλλου, Κολλιτσίδα και Βιταμίνη F, η σειρά eleo προσφέρει βαθιά θρέψη για κάθε τύπο μαλλιών, αναδομώντας την τρίχα από το εσωτερικό της και λειαίνοντας την επιφάνειά της για μαλλιά απαλά, δυνατά και λαμπερά με κίνηση και ζωντάνια.

Η σειρά
eleo αποτελείται από Έλαιο Μαλλιών για Λείανση, Έλαιο Μαλλιών για Προστασία, Σαμπουάν, Conditioner και Μάσκα Μαλλιών.   

Τα προϊόντα της σειράς eleo περιέχουν έλαια που δρουν από το εσωτερικό της τρίχας,  χαρίζοντάς σας πιο υγιή και όμορφα μαλλιά μέρα με την ημέρα.


Τα Έλαια Argan και Τριαντάφυλλου, η Κολλιτσίδα και η Βιταμίνη F επιλέχθηκαν ειδικά για την υψηλή τους συγκέντρωση σε 2 βασικά λιπαρά οξέα, Ωμέγα 6 και Ωμέγα 3, που θρέφουν σε βάθος και αναδομούν την τρίχα από μέσα προς τα έξω.

Τα φυσικά Έλαια Argan και Τριαντάφυλλου έχουν επιλεχθεί και επεξεργαστεί ώστε να προσφέρουν εντατική θρέψη για μαλλιά λαμπερά και ανάλαφρα.



Σειρά Μαλλιών Eleo

Έλαιο Μαλλιών για Προστασία Eleo
Πολυτελές βελτιωτικό λάδι με φυσικά Έλαια Argan και Τριαντάφυλλου. Αρωματική, μη λιπαρή σύνθεση που θρέφει σε βάθος και λειαίνει για υγιή, λαμπερά μαλλιά. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Ιδανικό για βαμμένα μαλλιά. 50 ml.

Έλαιο Μαλλιών για Λείανση Eleo
Πλούσιο και πολυτελές λάδι εμπλουτισμένο με φυσικά Έλαια Argan και Τριαντάφυλλου. Θρέφει σε βάθος τα μαλλιά σας από μέσα προς τα έξω αφήνοντάς τα λεία, απαλά και ευκολοχτένιστα. Μη λιπαρή σύνθεση. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Ιδανικό για ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν. 50 ml.


Σαμπουάν Eleo
Πολυτελές σαμπουάν με φυσικά Έλαια Argan και Τριαντάφυλλου. Καθαρίζει απαλά και θρέφει χαρίζοντας υγιή, λαμπερά μαλλιά με μοναδικό άρωμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. 200 ml.


Conditioner Eleo
Conditioner με πλούσια σύνθεση και υπέροχο άρωμα εμπλουτισμένο με φυσικά Έλαια Argan και Τριαντάφυλλου. Θρέφει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά αφήνοντάς τα λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. 150 ml.

Μάσκα Μαλλιών Eleo
Μάσκα μαλλιών εντατικής θρέψης εμπλουτισμένη με φυσικά Έλαια Argan και Τριαντάφυλλου αναδομεί την τρίχα από το εσωτερικό της χαρίζοντας δύναμη, λείανση και λάμψη με ονειρεμένο άρωμα. Κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών. 125 ml.