18/8/15

Η νέα κολεξιόν Uterqüe Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016





Η κολεξιόν της Uterqüe για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2015-2016 φέρνει το brand στην καρδιά των τελευταίων τάσεων της μόδας με την ευρύτερη έννοια, αντλώντας έμπνευση από καθαρές και λιτές γραμμές για να διαμορφώνει τα look της επόμενης σεζόν. Σχέδια σε συνάφεια με το νέο image του brand, που πατά στα πιο λεπτά, αισθαντικά και καθαρά στοιχεία της μόδας.

Συνδυασμός όγκων, υφών, χρωμάτων και σχεδίων για ένα χειμώνα γεμάτο αντιθέσεις και μόδα στην πιο αγνή της έκφραση: ολόσωμα τυπώματα, φουσκωτά μανίκια και στοιχεία έθνικ.

Χαρακτηριστικά είναι τα μακριά παλτό με τα μεγάλα πέτα και τις ζώνες που συνδυάζονται σε mix and match με άλλα φαρδιά και λιτά κοψίματα, από μαλλί σε διάφορες παραλλαγές, υφάσματα και πλεκτά.

Το δέρμα, πάντα παρόν σε κάθε κολεξιόν, ξεχωρίζει για ακόμα μια φορά σε χαλαρά παντελόνια, φούστες και πανωφόρια.

Η χρωματική παλέτα κυριαρχείται από το πράσινο, το burgundy κόκκινο, το Klein μπλε και το καμηλό, παράλληλα με τα κλασικά χρώματα της Uterqüe, όπως το γκρι, μαύρο και άσπρο,που εμφανίζονται περισσότερο όσο προχωρά ο χειμώνας.



Όπως είναι αναμενόμενο για την Uterqüe, τα αξεσουάρ είναι must-have και αυτό το χειμώνα έρχονται με ένα χαρακτηριστικό ρετρό στυλ σε ποικιλία υλικών.

Η κολεξιόν τσαντών έχει πιο λεπτές λεπτομέρειες από ποτέ, σε μια ποικιλία από καθημερινές κλασικές τσάντες μέχρι σοφιστικέ clutches κατάλληλα για κάθε περίσταση. Η παραγωγή τους γίνεται ως επί το πλείστον στην Ισπανία και δίνεται έμφαση στην ποιότητα του δέρματος. Η παραμικρή λεπτομέρεια αντιμετωπίζεται σε προσοχή, όπως και τα όποια στολίδια, οι κρίκοι και οι φούντες.

Τα κοσμήματα δηλώνουν όλη τους τη μεγαλοπρέπεια, κολιέ και βραχιόλια, που αποκτούν φουτουριστικά υλικά όπως μέταλλο σε συνδυασμό με φίλντισι και φυσικές πέτρες. Αυθεντικά ξεχωριστά και σοφιστικέ κομμάτια μπορούν να κάνουν προσωπικό το κάθε look.

Και φυσικά, τα μακριά και μεγάλα κολιέ και βραχιόλια που τραβούν τα βλέμματα είναι ιδανικά να αναδείξουν το όποιο απλό και λιτό ρούχο.


Η κολεξιόν υποδημάτων ξεκινά τη σεζόν με πνεύμα jogging, καθώς κυριαρχείται από τα πιο casual μοντέλα, φτιαγμένα όμως από υψηλής ποιότητας υλικά: δέρμα φιδιού, γούνα και μαλακό δέρμα. Η τετράγωνη μύτη επιστρέφει φέτος για τις ψηλοτάκουνες μπότες και τις XL stretch μπότες. Επίσης, τα ρετρό μποτάκια ως τον αστράγαλο και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια από δέρμα κροκόδειλου και φιδιού. Τα flat παπούτσια είναι τολμηρά, με λαστιχένια πλατφόρμα και τρακτερωτή σόλα.

Όσο προχωρά ο χειμώνας, η κολεξιόν παρουσιάζει ανανεωμένα θηλυκά και κλασικά στυλ, δίπλα στα σπορ παπούτσια, για τη γκαρνταρόμπα της πολυπρόσωπης σύγχρονης γυναίκας που γνωρίζει το στυλ της. 

Στη χρωματική παλέτα, το μπλε διεκδικεί τη θέση του στα κλασικά του χειμώνα: μαύρο, burgundy κόκκινο και βαθύ πράσινο.

Όπως πάντα, η γυναίκα της Uterqüe δεν παραμελεί την ποιότητα και τον σχεδιασμό στα παπούτσια της: η κολεξιόν Made in Italy, με φινιρίσματα με πέτρες και υφές τσόχας, συμπληρώνει το look που δημιουργήθηκε για εκείνη.


Η τελευταία κολεξιόν της Uterqüe φωτογραφήθηκε από το φακό του φωτογράφου Alfonso Ohnur, με μοντέλο τη Vivien Solari. Η Vivien ενσαρκώνει τις αξίες της γυναίκας Uterqüe: αληθινή, κομψή και σοφιστικέ ομορφιά, και μια ισχυρή προσωπικότητα.

Η κολεξιόν φωτογραφήθηκε ασπρόμαυρη, στοχεύοντας σε μια εννοιολογική αισθητική, με φόντο χιονισμένα τοπία και παραλίες. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ αποκτούν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε προσεκτικά φροντισμένα στοιχεία σχεδιασμού και μόδας. Ο τέλειος συνδυασμός Uterqüe.