15/9/15

Τσάντες Paul's Boutique Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016





Η καινούρια συλλογή Paul’s Boutique Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016 αποτελείται από κλασσικά κομμάτια "πειραγμένα" με πιο μοντέρνες πινελιές για ένα αποτέλεσμα με στυλ όπως μόνο ο Paul ξέρει.

Η κολεξιόν αυτή παντρεύει τα πολυτελή δέρματα, suede, pony και croco με απλά υλικά εμπλουτισμένα με ιδιαίτερα prints και υφές.

Η σειρά Askew με τρία νέα σχέδια για την Paul’s Boutique. Την μεγάλη Luna που εκτός από το βολικό μέγεθος της για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, προσφέρει επίσης αρκετές στιλιστικές επιλογές καθώς μπορεί να κρατηθεί στο χέρι ή να φορεθεί στον ώμο για περισσότερη άνεση.

Την λίγο πιο sportive Riley και την τσάντα πλάτης Casey που μετατρέπεται έξυπνα και σε μία πιο κομψή τσάντα για τον ώμο, απλά αλλάζοντας θέση στο λουρί. Ένα από τα καινούρια σχέδια για την σειρά Cranleigh είναι η Adele. Απαλή υφή σε ματ μαύρο, μπλε electric και stone. Αρκετά ευρύχωρη με μοναδικό σχήμα.

Η τέλεια καθημερινή τσάντα για την νεαρή και κομψή επαγγελματία, η Drew από την σειρά Newburg.

Για τους πιο «περίπλοκους» και ιδιαίτερα οργανωτικούς χαρακτήρες η Hayley της σειράς Brooke που διαθέτει 3 διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους. Άκρως κομψή με σκούρα υφή croco και χρυσές λεπτομέρειες.


Εμπνευσμένη από τις παλιές αθλητικές μας φόρμες, είναι ηγέτης της τάσης του Sporty chic με δύο νέα σχέδια, την Zian και την μικρότερη αυτής Jun.

Για τους πιο «καλλιτεχνικούς» τύπους η νέα Lauren από την σειρά Boundary είναι ο τέλειος καμβάς για ένα τόσο δυναμικό print. Νέο σχήμα, νέο σχέδιο, νέα υφή!

Η Pixie της σειράς Sandbrook. Μοντέρνα και εκκεντρική με το leopard print και τις έντονες λεπτομέρειες της, θα αναβαθμίσει σίγουρα την συλλογή με τα αξεσουάρ σας.

Bohemian chic με κρόσσια. Από την δερμάτινη κολεξιόν της Paul’s Boutique για τη νέα σεζόν, η suede σειρά Portobello με την νέα Cora, η τσάντα πουγκί.

Τέλος κάτι επίσης καινούριο για τη νέα σεζόν, το τσαντάκι Lara σε διαφορετικά χρώματα και υφές.

Τις τσάντες Paul's Boutique μπορείς να αποκτήσεις σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και στο eshop http://www.pauls-boutique.gr .