13/10/15

Axel Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016. Η Φαίη Σκορδά πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια!

Η Φαίη Σκορδά πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη κεντρική καμπάνια της Axel, για τη συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας 2015- 2016!

 Μέσα από τις φωτογραφήσεις "Sugar & Spice" και "Call of the Siren" η νέα συλλογή χαρακτηρίζεται από αποπνέουσα νοσταλγία και κομψότητα, συνδυάζοντας διαχρονικά σχέδια με τολμηρά statement κομμάτια.

Κινείται στην παλέτα των απαλών και φυσικών αποχρώσεων, που συνδυάζονται επιτυχημένα με το έντονο chili, το γλυκό pumpkin, τα ονειρικά παστέλ και το moss green.

Εμπνευσμένη από ένα συνδυασμό elegant, boho και ανδρόγυνου στυλ, η Axel δημιουργεί για αυτή τη σεζόν μία συλλογή με έντονη ματιά στην θηλυκότητα.

Στα 2 νέα Lookbook της Axel θα δεις την μεγάλη γκάμα σε τσάντες, παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ , που και αυτήν την σεζόν θα ντύσουν την σύγχρονη γυναίκα με στυλ και προσωπικότητα.

Δες την νέα καμπάνια Axel Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016, με την Axel Woman Φαίη Σκορδά καθώς και τα νέα Lookbook της νέα συλλογή στις παρακάτω φωτογραφίες.


Την νέα συλλογή Axel Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016 μπορείς να αποκτήσεις εκτός από επιλεγμένα καταστήματα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.axelaccessories.com






































Επιπλέον σου προτείνουμε..